Dubenėlyje sumaišykite MAGGI prieskonius, alyvuogių aliejų, pipirus. Įdėkite šlauneles į troškintuvą ir palikite šaldytuve 1-2 val. Po to supilkite į troškintuvą vyną, užberkite druskos, troškintuvą uždenkite ir pašaukite į 160 °C orkaitę. Troškinkite 1,5-2 val. Jei skysčio troškintuve pasidarytų per mažai, užpilkite šiek tiek vandens.
Mišinio paruošimas
10
Min
Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.
Antienos kepimas
30
Min
Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.
Dubenėlyje sumaišykite MAGGI prieskonius, alyvuogių aliejų, pipirus. Įdėkite šlauneles į troškintuvą ir palikite šaldytuve 1-2 val. Po to supilkite į troškintuvą vyną, užberkite druskos, troškintuvą uždenkite ir pašaukite į 160 °C orkaitę. Troškinkite 1,5-2 val. Jei skysčio troškintuve pasidarytų per mažai, užpilkite šiek tiek vandens.
Mišinio paruošimas
3
:
Abrikosų, Medaus, Baltojo vyno acto
Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.
Antienos kepimas
3
Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0