Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Ėriukas prancūziškai

Ėriukas prancūziškai

(0)
85 Min
Lengva
Pirkti
Gian Luca Demarco dalinasi kartu su „Maggi“ sultiniais ir prieskonių mišiniais sukurtomis receptų idėjomis, kurios įneš naujų skonių ant lietuviško stalo
Pirkti

Ingredientai

5 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 5 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
Sausų baltųjų pupelių
50  g
Sviesto
1000  g
Ėriuko
1 
Svogūno
3 
Gvazdikų galvučių
1 
Česnako skiltelių
1  Kubas
MAGGI BIO daržovių sultinio
1  a.š
MAGGI prieskonių Persiladas
20  g
Žolelių mišinio
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
28.6 g
Energija
237.6 kcal
Riebalai
9.4 g
Baltymai
11.5 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

85 Minučių
  • Pasiruošimas

    15 Min
    Nulupti svogūną ir įsmeigti į jį gvazdikų galvutes. Pamerkti pupeles į šalto vandens indelį per naktį kartu su svogūnu, česnako skiltele. Nuplauti pupeles ir virti jas pusantros valandos, tada nupilti vandenį, įberti druskos, pipirų ir palikti pastovėti.
  • Ėriuko paruošimas

    50 Min
    Padalinti į dvi lygias dalis sviestą ir palikti atšilti iki kambario temperatūros. Ėrieną įtrinti Maggi Persilade prieskoniais, aptepti pirmąja dalimi sviesto ir padengti visą paviršių smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis. Kepti mėsą orkaitėje 220 temperatūroje 50 minučių, dažnai apipilant ją kepimo metu susidariusiomis sultimis.
  • Padažo paruošimas

    20 Min
    Išėmus mėsą iš skardos, pašildyti kepimo metu susidariusį skystį pačioje kepimo skardoje. Įpilti vieną stiklinę paruošto daržovių Maggi Bio sultinio ir virti maišant, kol išgaruos maždaug pusė skysčio. Skystį nukošti, pasūdyti ir įberti pipirų. Į pupeles įdėti likusį sviestą, pupeles paskirstyti lėkštėje, ėriuko koją serviruoti ant viršaus. Padažą patiekti šalia.
Ėriukas prancūziškai

Pasiruošimas 3

Nulupti svogūną ir įsmeigti į jį gvazdikų galvutes. Pamerkti pupeles į šalto vandens indelį per naktį kartu su svogūnu, česnako skiltele. Nuplauti pupeles ir virti jas pusantros valandos, tada nupilti vandenį, įberti druskos, pipirų ir palikti pastovėti.

Ėriukas prancūziškai

Ėriuko paruošimas 3

Ėriuko paruošimas Ėriuko paruošimas

Padalinti į dvi lygias dalis sviestą ir palikti atšilti iki kambario temperatūros. Ėrieną įtrinti Maggi Persilade prieskoniais, aptepti pirmąja dalimi sviesto ir padengti visą paviršių smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis. Kepti mėsą orkaitėje 220 temperatūroje 50 minučių, dažnai apipilant ją kepimo metu susidariusiomis sultimis.

Ėriukas prancūziškai

Padažo paruošimas 3

Padažo paruošimas Padažo paruošimas

Išėmus mėsą iš skardos, pašildyti kepimo metu susidariusį skystį pačioje kepimo skardoje. Įpilti vieną stiklinę paruošto daržovių Maggi Bio sultinio ir virti maišant, kol išgaruos maždaug pusė skysčio. Skystį nukošti, pasūdyti ir įberti pipirų. Į pupeles įdėti likusį sviestą, pupeles paskirstyti lėkštėje, ėriuko koją serviruoti ant viršaus. Padažą patiekti šalia.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
2 + 0 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Daug skaidulų
  • Iki 300 kal
  • Kalėdų patiekalai
  • Mažai druskos
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Pluošto šaltinis
  • Šeimos patiekalai
  • Su mėsa
  • Vakarienė
  • Velykos
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos