Teriyaki ryžių makaronai su jautiena ir brokoliais
(0)
15
Min
Lengva
The author of the recipe is : devogtange
Ryžių makaronai yra kilę iš Azijos, kur yra pagrindinis daugelio patiekalų ingredientas. Ryžių makaronai su daržovėmis, jautiena ir teriayki padažu – tai paprastas tačiau išskirtinio skonio patiekalas. Maggi Teriayki skonio pasta puikiai paryškina daržovių ir mėsos skonį ir suteikia patiekalui išskirtinumo.
Ingredientai
3
Šis patiekalas buvo optimizuotas 3 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
ingredient_quantity
recipe ingredient
70g
Ryžių lakštiniai makaronai, sausi
150g
Žalios raudonosios saldžiosios paprikos
120g
Brokolio šakelių
50g
Žalių svogūnų laiškų
70g
Žali žemės riešutai, visų rūšių
1Šaukštas
Canola aliejus
20g
Prieskoniai, džiovinti kalendros lapai
1Pakelis
MAGGI Terijakio skonio vištienos padažas 65g
1
Žalios raudonosios aitriosios paprikos
200g
Žalios liesos jautienos nugarinės kepsnys be kraštų ir kaulų (apipjaustytas iki 0 proc. riebalų), visų rūšių
Ryžių makaronus išvirkite pagal instrukcijas ant pakuotės.
2 veiksmas
6
Min
Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis. Laiškinius svogūnus nuplaukite, supjaustykite maždaug 1,5 cm storio žiedais. Nuplaukite ir nuvalykite brokolius, supjaustykite juos labai mažais žiedynais. Čili pipirą nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Kalendras nuplaukite ir nuo kotelių nuplėškite lapus.
3 veiksmas
7
Min
Jautieną supjaustykite juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite mėsos juosteles apie 3 minutes. Sudėkite daržoves ir kepkite apie 3 minutes uždengę dangtį. Įdėkite Maggi Teriyaki skonio pastos ir trumpai pakepinkite.
4 veiksmas
1
Min
Sudėkite ryžių makaronus. Patiekiant apibarstykite žemės riešutais ir kalendra.