Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Nuo žiedinio kopūsto nuvalykite lapus ir nupjaukite apatinę dalį, kad būtų galima supjaustyti maždaug 2-3 cm storio griežinėliais, taip sukuriant „kepsnius“. Dubenyje sumaišykite pastą „IDĖJA Tikka Masala“ su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus. Žiedinio kopūsto griežinėlius gerai ištrinkite iš abiejų pusių.
Žiedinius kopūstus galima kepti ant grotelių arba orkaitėje. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Žiedinio kopūsto skilteles išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite apie 25-30 minučių, kol žiedinis kopūstas suminkštės ir švelniai paruduos krašteliais.
Dubenyje sumaišykite granatų sėklas, alyvuogių aliejų, laimo arba citrinos sultis, nutarkuotą citrinos žievelę, kapotas kalendras ir mėtas. Įberkite žiupsnelį cukraus, druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite.
Žiedinių kopūstų kepsnius patiekite su granatų salsa.