Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
MAGGI IDEA.. Ruošinys bulvių apkepui su malta mėsa 42g

MAGGI® IDEA... Mišinys bulvių apkepui su malta mėsa 42g

(3)
Pirkti
.

Produkto informacija

Sotus, skanus bulvių apkepas su mėsa pradžiugins šeimą šaltą rudens ar žiemos dieną.
Su MAGGI Idea šį patiekalą pagaminsite labai lengvai ir greitai. Per trumpą laiką kvapnus, pagardintas prieskoninėmis žolelėmis patiekalas garuos jūsų lėkštėje.
Pagaminti paprasta: nulupkite svogūną, supjaustykite jį, apkepkite aliejuje su malta mėsa. Įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. nuskustas bulves supjaustykite 3–4 mm storio skiltelėmis. Karščiui atsparų indą ištepkite aliejumi, įdėkite sluoksnį bulvių, ant jų – sluoksnį maltos mėsos su svogūnais ir tai pakartokite. Bendras visų sluoksnių storis turėtų būti apie 3 cm. Pakelio turinį sumaišykite su 200 ml šalto vandens bei 150 ml 12% grietinės ir gerai išmaišykite. Viską supilkite į karščiui atsparų indą ant bulvių ir mėsos. Ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio. Neuždenkite. Indą įdėkite į iki 200 ºC temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 50 minučių. Skanaus!
MAGGI Idea prieskonių mišiniai patiekalams pagaminti tik iš ingredientų kuriuos puikiai pažįstate ir mėgstate.
Daugiau kūrybiškų ir skanių receptų maggi.lt

.

Produkto sudėtis

Kviečių miltai, kukurūzų krakmolas, bulvių krakmolas, druska, grietinėlės milteliai (iš pieno), džiovintos daržovės 9,7% (česnakas, svogūnas, raudonoji paprika), kvapiosios medžiagos (su glitimu), prieskoniai 3,5% (juodieji pipirai, muskato riešutas, kmynai, ciberžolė), cukrus, žolelės 1,7% (petražolių lapeliai, mairūnas), mielių ekstraktas, emulsiklis (lecitinai), saulėgrąžų aliejus.
 

Daugiau informacijos

.

Maistinė vertė

Maistingumas 100 g
Energinė vertė, kj 493
Energinė vertė, kcal 118
Riebalai 5.7
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2.3
Angliavandeniai 10.5
iš kurių cukrų 1
Skaidulinės medžiagos 0.8
Baltymai 5.7
Druska 0.45
.

Alergenai

AllergenItem AllergenStatus AllergenDescription
Kviečiai
taip
- No Values - No Values
pienas
taip
- No Values - No Values
glitimas
taip
- No Values - No Values
kiaušinių
taip
Sudėtyje gali būti - No Values
sojų
taip
Sudėtyje gali būti - No Values
salierų ir garstyčių
taip
Sudėtyje gali būti - No Values

Taip - pagal receptą su priedu
Ne - pagal receptą nėra jokio priedo
K.A. - informacijos nėra

.

Savybės ir privalumai

• 4 porcijos skanaus patiekalo • Bulvių apkepas su mėsa • Lengva ir greita paruošti • Jums reikės: 600 g nuskustų bulvių, 250 g maltos mėsos, 50 g fermentinio sūrio, 1 didelis svogūnas, 150 ml 12% grietinės, aliejaus kepimui. • Daugiau kūrybiškų ir skanių receptų maggi.lt
.

Paruošimas

Pirkinių sąrašas: 600 g nuskustų bulvių, 250 g maltos mėsos, 50 g fermentinio sūrio, 1 didelis svogūnas, 150 ml 12% grietinės, aliejaus kepimui. Paruošimas: 1. Nulupkite svogūną, supjaustykite jį, apkepkite aliejuje su malta mėsa. Įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Nuskustas bulves supjaustykite 3–4 mm storio skiltelėmis. 2. Karščiui atsparų indą ištepkite aliejumi, įdėkite sluoksnį bulvių, ant jų – sluoksnį maltos mėsos su svogūnais ir tai pakartokite. Bendras visų sluoksnių storis turėtų būti apie 3 cm. 3. Pakelio turinį sumaišykite su 200 ml šalto vandens bei 150 ml 12% grietinės ir gerai išmaišykite. Viską supilkite į karščiui atsparų indą ant bulvių ir mėsos. Ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio. Neuždenkite. 4. Indą įdėkite į iki 200 ºC temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 50 minučių.

Porcijos dydis:
Pakuotėje yra 4 porcijos. Porcijos dydį pritaikykite pagal vaiko amžių.

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET