Nustebinkite savo šeimą itališko stiliaus pietumis ar vakariene. Su aromatingu ir skaniu grybų padažu, makaronus paversite nuostabiu, visų mėgstamu patiekalu. Pagaminti paprasta: Susmulkinkite grybus, apkepkite 3 min. pakelio turinį sumaišykite su 150ml šalto vandens, 150ml grietinėlės, supilkite į keptuvę su grybais. Užvirkite ir virkite žemoje temperatūroje 2-3min, nuolat maišydami. Patiekite su išvirtais tagliateli makaronais. Skanaus!
daržovės (svogūnai 46,4%, česnakai 2,8%), bulvių krakmolas, druska, kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, kvapiosios medžiagos, prieskoniai (muskatai, kalendros juodieji pipirai, lauro lapai, ciberžolė), mielių ekstraktas, cukrus, žolelės (petražolės, čiobreliai), koncentruotos pievagrybių sultys 1,0%, kukurūzų krakmolas.
Maistingumas | 100g |
Energinė vertė, kj | 1238 |
Energinė vertė, kcal | 294 |
Riebalai | 4.5 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0.6 |
Angliavandeniai | 51.7 |
iš kurių cukrų | 12.6 |
Skaidulinės medžiagos | 9.4 |
Baltymai | 6.9 |
Druska | 13.1 |
Kviečiai |
taip
|
- No Values |
pienas |
taip
|
Sudėtyje gali būti |
salierų |
taip
|
Sudėtyje gali būti |
kiaušinių |
taip
|
Sudėtyje gali būti |
garstyčių ir sojų |
taip
|
Sudėtyje gali būti |
Taip - pagal receptą su priedu
Ne - pagal receptą nėra jokio priedo
K.A. - informacijos nėra
Pirkinių sąrašas:
150 ml vandens, šaukštas alyvuogių aliejaus, 250 g pievagrybių, 150 ml grietinėlės (12% riebumo), 240 g tagliatelle makaronų.
Paruošimas:
1. Susmulkinkite grybus, apkepkite 3 min. 2. Pakelio turinį sumaišykite su 150 ml šalto vandens, 150 ml grietinėlės, supilkite į keptuvę su grybais. 3. Užvirinkite ir virkite žemoje temperatūroje 2-3 min., nuolat maišydami. 4. Patiekite su išvirtais makaronais.