Nustebinkite savo šeimą itališko stiliaus pietumis ar vakariene. Su aromatingu ir skaniu padažu su sūriu, virtinukus paversite nuostabiu, visų mėgstamu patiekalu. Pagaminti paprasta: Pakelio turinį sumaišykite su 150ml šalto vandens, 200ml grietinėlės. Užvirkite ir virkite žemoje temperatūroje 5min, nuolat maišydami. Patiekite su išvirtais virtinukais. Skanaus!
sūrių milteliai 32,4% (iš pieno) (įskaitant: kamamberas 9,5%, parmezanas 0,4%, gauda 0,3%, mėlynasis 0,3%), bulvių krakmolas, druska, daržovės (svogūnai, česnakai), mielių ekstraktas, paukštienos riebalai, išrūgų milteliai (iš pieno), kvapiosios medžiagos (su pienu), žolelės (petražolės, raudonėliai), ciberžolė.
Maistingumas | 100g |
Energinė vertė, kj | 1668 |
Energinė vertė, kcal | 399 |
Riebalai | 19.7 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 11.5 |
Angliavandeniai | 36.7 |
iš kurių cukrų | 3.4 |
Skaidulinės medžiagos | 1.4 |
Baltymai | 17.9 |
Druska | 1.4 |
Kviečiai |
taip
|
- No Values |
pienas |
taip
|
- No Values |
salierų |
taip
|
Sudėtyje gali būti |
kiaušinių |
taip
|
Sudėtyje gali būti |
garstyčių ir sojų |
taip
|
Sudėtyje gali būti |
glitimo |
taip
|
Sudėtyje gali būti |
Taip - pagal receptą su priedu
Ne - pagal receptą nėra jokio priedo
K.A. - informacijos nėra
Pirkinių sąrašas:
200 ml grietinėlės (12% riebumo),
150 ml vandens,
500 g gnocchi virtinukų.
Paruošimo instrukcija:
1. Maišelio turinį sumaišykite su 150 ml vandens ir 200 ml grietinėlės.
2. Mišinį užvirkite ir virkite 5 min. ant žemos ugnies nuolat maišydami.
3. Paruoštą padažą sumaiškyte su išvirtais virtinukais ir patiekite.