Ančiukų krūtinėles oda žemyn sudėkite į įkaitintą keptuvę ir ant smarkios kaitros kepkite 5 min.
Troškinimas
60
Min
Tada karštį sumažinkite iki nesmarkaus, įpilkite aliejų, ir 150-200 ml vandens, užberkite ant mėsos druskos, pipirų ir, uždengę dangtį, palikite patiekalą troškintis 1 val. Kartas nuo karto patikrinkite, ar keptuvėje yra pakankamai skysčio, mėsą apverskite. Jeigu reikia, užpilkite šiek tiek vandens.
Kopūstų ruošimas
15
Min
Suberkite į keptuvę MAGGI prieskonius, įdėkite sviestą, pamaišykite, tada supilkite grietinėlę ir sudėkite kininius kopūstus, prieskonines žoleles. Vėl uždenkite dangtį ir 10-15 min. troškinkite, kad kopūstai suminkštėtų.
Kepimas
3
Ančiukų krūtinėles oda žemyn sudėkite į įkaitintą keptuvę ir ant smarkios kaitros kepkite 5 min.
Troškinimas
3
Tada karštį sumažinkite iki nesmarkaus, įpilkite aliejų, ir 150-200 ml vandens, užberkite ant mėsos druskos, pipirų ir, uždengę dangtį, palikite patiekalą troškintis 1 val. Kartas nuo karto patikrinkite, ar keptuvėje yra pakankamai skysčio, mėsą apverskite. Jeigu reikia, užpilkite šiek tiek vandens.
Kopūstų ruošimas
3
Suberkite į keptuvę MAGGI prieskonius, įdėkite sviestą, pamaišykite, tada supilkite grietinėlę ir sudėkite kininius kopūstus, prieskonines žoleles. Vėl uždenkite dangtį ir 10-15 min. troškinkite, kad kopūstai suminkštėtų.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0