
Ančiukų krūtinėlės su kininiu kopūstu
Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Kepimas
5 MinTroškinimas
60 MinKopūstų ruošimas
15 Min
Kepimas 3
Ančiukų krūtinėles oda žemyn sudėkite į įkaitintą keptuvę ir ant smarkios kaitros kepkite 5 min.

Troškinimas 3
Tada karštį sumažinkite iki nesmarkaus, įpilkite aliejų, ir 150-200 ml vandens, užberkite ant mėsos druskos, pipirų ir, uždengę dangtį, palikite patiekalą troškintis 1 val. Kartas nuo karto patikrinkite, ar keptuvėje yra pakankamai skysčio, mėsą apverskite. Jeigu reikia, užpilkite šiek tiek vandens.

Kopūstų ruošimas 3
Suberkite į keptuvę MAGGI prieskonius, įdėkite sviestą, pamaišykite, tada supilkite grietinėlę ir sudėkite kininius kopūstus, prieskonines žoleles. Vėl uždenkite dangtį ir 10-15 min. troškinkite, kad kopūstai suminkštėtų.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0