Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Antiena su abrikosais

Antiena su abrikosais

(0)
200 Min
Tarpinis
Pirkti
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
Antienos krūtinėlių
10  g
MAGGI prieskonių Persiladas
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Pipirų
2  a.š
Druskos
200  ml
Baltojo vyno
200  g
Abrikosų
3  Šaukštai
Medaus
1  Šaukštas
Baltojo vyno acto
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
32.9 g
Energija
719.7 kcal
Riebalai
6.5 g
Baltymai
42.8 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

200 Minučių
  • Antienos paruošimas

    160 Min
    Dubenėlyje sumaišykite MAGGI prieskonius, alyvuogių aliejų, pipirus. Įdėkite šlauneles į troškintuvą ir palikite šaldytuve 1-2 val. Po to supilkite į troškintuvą vyną, užberkite druskos, troškintuvą uždenkite ir pašaukite į 160 °C orkaitę. Troškinkite 1,5-2 val. Jei skysčio troškintuve pasidarytų per mažai, užpilkite šiek tiek vandens.
  • Mišinio paruošimas

    10 Min
    Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.
  • Antienos kepimas

    30 Min
    Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.
Antiena su abrikosais

Antienos paruošimas 3

Antienos paruošimas Antienos paruošimas
: Anties krūtinėlės filė, Druskos, MAGGI prieskonių Persiladas, Pipirų, Alyvuogių aliejaus, Baltojo vyno

Dubenėlyje sumaišykite MAGGI prieskonius, alyvuogių aliejų, pipirus. Įdėkite šlauneles į troškintuvą ir palikite šaldytuve 1-2 val. Po to supilkite į troškintuvą vyną, užberkite druskos, troškintuvą uždenkite ir pašaukite į 160 °C orkaitę. Troškinkite 1,5-2 val. Jei skysčio troškintuve pasidarytų per mažai, užpilkite šiek tiek vandens.

Antiena su abrikosais

Mišinio paruošimas 3

Mišinio paruošimas
: Abrikosų, Medaus, obuolių arba baltojo vyno acto

Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.

Antiena su abrikosais

Antienos kepimas 3

Antienos kepimas

Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
2 + 0 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daug baltymų
  • Kalėdų patiekalai
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su mėsa
  • Vakarienė

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Makaronai su antiena

    Makaronai su antiena

    105 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos