Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antiena su abrikosais

0
200 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

4 
Antienos krūtinėlių
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Pipirų
2  a.š
Druskos
200  ml
Baltojo vyno
200  g
Abrikosų
3  Šaukštai
Medaus
1  Šaukštas
Baltojo vyno acto

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
719.69 kcal
Angliavandeniai
32.93 g
Baltymas
42.78 g
Riebalai
6.53 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

200 Minučių
Antienos paruošimas
160 Min
Dubenėlyje sumaišykite MAGGI prieskonius, alyvuogių aliejų, pipirus. Įdėkite šlauneles į troškintuvą ir palikite šaldytuve 1-2 val. Po to supilkite į troškintuvą vyną, užberkite druskos, troškintuvą uždenkite ir pašaukite į 160 °C orkaitę. Troškinkite 1,5-2 val. Jei skysčio troškintuve pasidarytų per mažai, užpilkite šiek tiek vandens.
Mišinio paruošimas
10 Min
Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.
Antienos kepimas
30 Min
Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.
Antiena su abrikosais

Antienos paruošimas 3

Antienos paruošimas Antienos paruošimas
: Antienos krūtinėlių, MAGGI prieskonių Persiladas, Alyvuogių aliejaus, Pipirų, Druskos, Baltojo vyno

Dubenėlyje sumaišykite MAGGI prieskonius, alyvuogių aliejų, pipirus. Įdėkite šlauneles į troškintuvą ir palikite šaldytuve 1-2 val. Po to supilkite į troškintuvą vyną, užberkite druskos, troškintuvą uždenkite ir pašaukite į 160 °C orkaitę. Troškinkite 1,5-2 val. Jei skysčio troškintuve pasidarytų per mažai, užpilkite šiek tiek vandens.

Antiena su abrikosais

Mišinio paruošimas 3

Mišinio paruošimas
: Abrikosų, Medaus, Baltojo vyno acto

Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.

Antiena su abrikosais

Antienos kepimas 3

Antienos kepimas

Abrikosus perpjaukite pusiau, pašalinkite kauliukus. Dubenėlyje sumaišykite medų, vyno actą ir 2 šaukštus sulčių iš troškintuvo. Į šį mišinį sudėkite abrikosų puseles, lengvai pamaišykite, kad jie pasidengtų šiuo mišiniu, tuomet perkelkite juos į troškintuvą prie šlaunelių.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą