Antienos šlauneles pavoliokite miltuose ir sudėkite odele žemyn į keptuvėje įkaitintą sviestą. Kepkite ant smarkios kaitros, po 2-3 min., iš visų pusių.
Troškinio gaminimas
60
Min
Troškintuve užvirinkite vandenį, ištirpinkite jame MAGGI sultinio kubelį ir sudėkite į jį šlauneles iš keptuvės, uždenkite dangtį. Kai sultinys užvirs, karštį sumažinkite iki silpo ir uždengtas šlauneles troškinkite maždaug 30 min. Tada į puodą sudėkite susmulkintas žiemines bulves ir morkas, užpilkite grietinėlę ir viską dar troškinkite ant nesmarkios kaitros maždaug dar 20-30 min. Pagardinkite patiekalą druska, pipirais ir ragaukite.
Antienos gaminimas
2
:
Antienos šlaunelių, Sviesto, Miltų
Antienos šlauneles pavoliokite miltuose ir sudėkite odele žemyn į keptuvėje įkaitintą sviestą. Kepkite ant smarkios kaitros, po 2-3 min., iš visų pusių.
Troškinio gaminimas
2
:
Morkų, Vandens, MAGGI BIO daržovių sultinio, Grietinėlės, Druskos, Bulvių, Pipirų
Troškintuve užvirinkite vandenį, ištirpinkite jame MAGGI sultinio kubelį ir sudėkite į jį šlauneles iš keptuvės, uždenkite dangtį. Kai sultinys užvirs, karštį sumažinkite iki silpo ir uždengtas šlauneles troškinkite maždaug 30 min. Tada į puodą sudėkite susmulkintas žiemines bulves ir morkas, užpilkite grietinėlę ir viską dar troškinkite ant nesmarkios kaitros maždaug dar 20-30 min. Pagardinkite patiekalą druska, pipirais ir ragaukite.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0