Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Antienos, bulvių ir morkų troškinys

0
75 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

4 
Antienos šlaunelių
2  Šaukštai
Miltų
2  Šaukštai
Sviesto
600  g
Bulvių
300  g
Morkų
200  ml
Vandens
200  ml
Grietinėlės
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
1651.68 kcal
Angliavandeniai
40.33 g
Baltymai
92.83 g
Riebalai
126.38 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

75 Minučių
Antienos gaminimas
15 Min
Antienos šlauneles pavoliokite miltuose ir sudėkite odele žemyn į keptuvėje įkaitintą sviestą. Kepkite ant smarkios kaitros, po 2-3 min., iš visų pusių.
Troškinio gaminimas
60 Min
Troškintuve užvirinkite vandenį, ištirpinkite jame MAGGI sultinio kubelį ir sudėkite į jį šlauneles iš keptuvės, uždenkite dangtį. Kai sultinys užvirs, karštį sumažinkite iki silpo ir uždengtas šlauneles troškinkite maždaug 30 min. Tada į puodą sudėkite susmulkintas žiemines bulves ir morkas, užpilkite grietinėlę ir viską dar troškinkite ant nesmarkios kaitros maždaug dar 20-30 min. Pagardinkite patiekalą druska, pipirais ir ragaukite.
Antienos, bulvių ir morkų troškinys

Antienos gaminimas 2

Antienos gaminimas
: Antienos šlaunelių, Miltų, Sviesto

Antienos šlauneles pavoliokite miltuose ir sudėkite odele žemyn į keptuvėje įkaitintą sviestą. Kepkite ant smarkios kaitros, po 2-3 min., iš visų pusių.

Antienos, bulvių ir morkų troškinys

Troškinio gaminimas 2

Troškinio gaminimas
: Bulvių, Morkų, Vandens, MAGGI BIO daržovių sultinio, Grietinėlės, Druskos, Pipirų

Troškintuve užvirinkite vandenį, ištirpinkite jame MAGGI sultinio kubelį ir sudėkite į jį šlauneles iš keptuvės, uždenkite dangtį. Kai sultinys užvirs, karštį sumažinkite iki silpo ir uždengtas šlauneles troškinkite maždaug 30 min. Tada į puodą sudėkite susmulkintas žiemines bulves ir morkas, užpilkite grietinėlę ir viską dar troškinkite ant nesmarkios kaitros maždaug dar 20-30 min. Pagardinkite patiekalą druska, pipirais ir ragaukite.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą