
Antienos, bulvių ir morkų troškinys
Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Antienos gaminimas
15 MinTroškinio gaminimas
60 Min
Antienos gaminimas 2
Antienos šlauneles pavoliokite miltuose ir sudėkite odele žemyn į keptuvėje įkaitintą sviestą. Kepkite ant smarkios kaitros, po 2-3 min., iš visų pusių.

Troškinio gaminimas 2
Troškintuve užvirinkite vandenį, ištirpinkite jame MAGGI sultinio kubelį ir sudėkite į jį šlauneles iš keptuvės, uždenkite dangtį. Kai sultinys užvirs, karštį sumažinkite iki silpo ir uždengtas šlauneles troškinkite maždaug 30 min. Tada į puodą sudėkite susmulkintas žiemines bulves ir morkas, užpilkite grietinėlę ir viską dar troškinkite ant nesmarkios kaitros maždaug dar 20-30 min. Pagardinkite patiekalą druska, pipirais ir ragaukite.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0