Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anties krūtinėlė su greipfrutais

0
35 Min
Tarpinis

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

250  ml
Vandens
40  ml
Brendžio
4 
Anties krūtinėlės filė
4 
Greipfrutų
2  Šaukštai
Medaus
1  Šaukštas
Sviesto
15  g
Raudonojo vyno acto
50  g
Daigintų saulėgrąžų branduolių
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
445.67 kcal
Angliavandeniai
30.75 g
Baltymas
46.13 g
Riebalai
12.99 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

35 Minučių
Mėsos gaminimas
15 Min
Į įkaitintą keptuvę odele žemyn sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinio karšumo ugnies kiekvieną pusę po maždaug 7 min.Mėsą perkelkite į lėkštę ir laikykite šiltai.
Mišinio paruošimas
20 Min
Į keptuvėje likusias mėsos sultis supilkite vyno actą, medų ir brendį, vandenyje išmaišytą sultinį. Maišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol ims truputį tirštėti, įberkite druskos, pipirų. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus greipfrutus ir maždaug 1-2 min. juos troškinkite. Šį pagardą patiekite su kepta antiena ir saulėgrąžų daigais.
Anties krūtinėlė su greipfrutais

Mėsos gaminimas 2

Mėsos gaminimas
: Anties krūtinėlės filė

Į įkaitintą keptuvę odele žemyn sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinio karšumo ugnies kiekvieną pusę po maždaug 7 min.Mėsą perkelkite į lėkštę ir laikykite šiltai.

Anties krūtinėlė su greipfrutais

Mišinio paruošimas 2

: Vandens, Brendžio, Greipfrutų, Medaus, MAGGI BIO daržovių sultinio, Sviesto, Raudonojo vyno acto, Daigintų saulėgrąžų branduolių, Druskos, Pipirų

Į keptuvėje likusias mėsos sultis supilkite vyno actą, medų ir brendį, vandenyje išmaišytą sultinį. Maišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol ims truputį tirštėti, įberkite druskos, pipirų. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus greipfrutus ir maždaug 1-2 min. juos troškinkite. Šį pagardą patiekite su kepta antiena ir saulėgrąžų daigais.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą