Anties krūtinėlė su greipfrutais
35
Min
Tarpinis
250
ml
Vandens
40
ml
Brendžio
4
Anties krūtinėlės filė
4
Greipfrutų
2
Šaukštai
Medaus
1
Šaukštas
Sviesto
15
g
Raudonojo vyno acto
50
g
Daigintų saulėgrąžų branduolių
2
a.š
Druskos
2
a.š
Pipirų
.
Rodyti maistines vertes
Energija
445.67 kcal
Angliavandeniai
30.75 g
Baltymas
46.13 g
Riebalai
12.99 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
35 Minučių
Mėsos gaminimas
15 Min
Į įkaitintą keptuvę odele žemyn sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinio karšumo ugnies kiekvieną pusę po maždaug 7 min.
Mėsą perkelkite į lėkštę ir laikykite šiltai.
Mišinio paruošimas
20 Min
Į keptuvėje likusias mėsos sultis supilkite vyno actą, medų ir brendį, vandenyje išmaišytą sultinį. Maišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol ims truputį tirštėti, įberkite druskos, pipirų. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus greipfrutus ir maždaug 1-2 min. juos troškinkite. Šį pagardą patiekite su kepta antiena ir saulėgrąžų daigais.
Komentarai 0