Į įkaitintą keptuvę odele žemyn sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinio karšumo ugnies kiekvieną pusę po maždaug 7 min.Mėsą perkelkite į lėkštę ir laikykite šiltai.
Mišinio paruošimas
20
Min
Į keptuvėje likusias mėsos sultis supilkite vyno actą, medų ir brendį, vandenyje išmaišytą sultinį. Maišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol ims truputį tirštėti, įberkite druskos, pipirų. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus greipfrutus ir maždaug 1-2 min. juos troškinkite. Šį pagardą patiekite su kepta antiena ir saulėgrąžų daigais.
Mėsos gaminimas
2
:
Anties krūtinėlės filė
Į įkaitintą keptuvę odele žemyn sudėkite mėsą ir kepkite ant vidutinio karšumo ugnies kiekvieną pusę po maždaug 7 min.Mėsą perkelkite į lėkštę ir laikykite šiltai.
Mišinio paruošimas
2
:
Greipfrutų, Vandens, Brendžio, MAGGI BIO daržovių sultinio, Pipirų, Sviesto, Daigintų saulėgrąžų branduolių, Raudonojo vyno acto, Medaus, Druskos
Į keptuvėje likusias mėsos sultis supilkite vyno actą, medų ir brendį, vandenyje išmaišytą sultinį. Maišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol ims truputį tirštėti, įberkite druskos, pipirų. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus greipfrutus ir maždaug 1-2 min. juos troškinkite. Šį pagardą patiekite su kepta antiena ir saulėgrąžų daigais.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0