Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

(0)
60 Min
Tarpinis
Pirkti

Ingredientai

4 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
Antienos krūtinėlės
1  Stiklinė
Baltojo vyno
8 
Mažų svogūnų
4  Šaukštai
Rudojo cukraus
80  g
Sviesto
1  a.š
Druskos
1 
Šviežio rozmarino
1  Žiupsnelis
Šalavijo
50  ml
MAGGI BIO daržovių sultinio
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
512.1 kcal
Angliavandeniai
32.08 g
Riebalai
20.49 g
Baltymai
42.4 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

60 Minučių
  • Anties krūtinėlės kepimas

    30 Min
    Gerai nuvalome anties krūtinėles. Sviestą ištirpiname gilioje keptuvėje, įmetame šalavijo ir rozmarino. Apkepame krūtinėles ant kaitrios ugnies – po 4 min. iš odos pusės ir 3 min. iš mėsos pusės. Kai kepiname iš odos pusės, išsiskyrusias anties sultis nuolat pilame ant krūtinėlės paviršiaus. Apskrudinus krūtinėles, pilame baltojo vyno ir leidžiame jam garuoti. Vynui išgaravus, dedame druską. Dedame krūtinėles į kepimo formą, užpilame susidariusį padažą ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 200°C. Kepame apie 10 min.
  • Svogūnų paruošimas

    30 Min
    Kol vynas garuoja, ruošiame svogūnus: nulupame išorinį sluoksnį, truputį patrumpiname šakneles, o viršūnėlę paliekame nepaliestą. Keptuvėje ištirpiname sviesto, apkepame svogūną švelniai vartydami, kol įgauna aukso spalvą. Tuomet suberiame cukrų, įpilame MAGGI ekologiško žolelių sultinį ir uždengę troškiname apie 18–20 min.
Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

Anties krūtinėlės kepimas 2

Anties krūtinėlės kepimas Anties krūtinėlės kepimas Anties krūtinėlės kepimas Anties krūtinėlės kepimas

Gerai nuvalome anties krūtinėles. Sviestą ištirpiname gilioje keptuvėje, įmetame šalavijo ir rozmarino. Apkepame krūtinėles ant kaitrios ugnies – po 4 min. iš odos pusės ir 3 min. iš mėsos pusės. Kai kepiname iš odos pusės, išsiskyrusias anties sultis nuolat pilame ant krūtinėlės paviršiaus. Apskrudinus krūtinėles, pilame baltojo vyno ir leidžiame jam garuoti. Vynui išgaravus, dedame druską. Dedame krūtinėles į kepimo formą, užpilame susidariusį padažą ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 200°C. Kepame apie 10 min.

Anties krūtinėlė su karamelizuotais svogūnais

Svogūnų paruošimas 2

Svogūnų paruošimas Svogūnų paruošimas

Kol vynas garuoja, ruošiame svogūnus: nulupame išorinį sluoksnį, truputį patrumpiname šakneles, o viršūnėlę paliekame nepaliestą. Keptuvėje ištirpiname sviesto, apkepame svogūną švelniai vartydami, kol įgauna aukso spalvą. Tuomet suberiame cukrų, įpilame MAGGI ekologiško žolelių sultinį ir uždengę troškiname apie 18–20 min.

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Kalėdų patiekalai
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su mėsa
  • Vakarienė
  • Velykos

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Daržovingas plovas su jautiena

    Daržovingas plovas su jautiena

    91 Min Tarpinis
  • Prancūziška višta puode

    Prancūziška višta puode

    110 Min Lengva
  • Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

    Troškinta triušiena pagal Gian Luca Demarco mamą

    60 Min Tarpinis
  • Vištienos pyragas su tešlos kepure

    Vištienos pyragas su tešlos kepure

    140 Min Tarpinis

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET