Antį gerai įtrinkite MAGGI prieskoniais bei druska ir padėkite į šaldytuvą 2 val
Anties kepimas
130
Min
Antį perkelkite į kepimo indą, jos vidų prikimškite slyvomis, pašaukite į 200-220 °C orkaitę ir kepkite 30-40 min., kad viršus šiek tiek imtų skrusti. Tada į kepimo indą įpilkite 200 ml vandens su ištirpintu Maggi BIO sultinio kubeliu, karštį sumažinkite iki 160 °C ir kepkite 1,5 val. Po to prie anties sudėkite likusias slyvas, pabarstykite jas rozmarinu ir orkaitėje kepkite dar maždaug pusvalandį. Skanu su išvirtais ryžiais, kuskusu, perlinėmis kruopomis.
Anties paruošimas
2
:
Antienos, MAGGI prieskonių Persiladas, Druskos
Antį gerai įtrinkite MAGGI prieskoniais bei druska ir padėkite į šaldytuvą 2 val
Anties kepimas
2
:
Druskos, Džiovinto rozmarino, Slyvų, Antienos
Antį perkelkite į kepimo indą, jos vidų prikimškite slyvomis, pašaukite į 200-220 °C orkaitę ir kepkite 30-40 min., kad viršus šiek tiek imtų skrusti. Tada į kepimo indą įpilkite 200 ml vandens su ištirpintu Maggi BIO sultinio kubeliu, karštį sumažinkite iki 160 °C ir kepkite 1,5 val. Po to prie anties sudėkite likusias slyvas, pabarstykite jas rozmarinu ir orkaitėje kepkite dar maždaug pusvalandį. Skanu su išvirtais ryžiais, kuskusu, perlinėmis kruopomis.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0