
Avietinis salotų padažas
Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Sultinio paruošimas
2 MinAviečių paruošimas
5 MinPadažo paruošimas
5 Min
Sultinio paruošimas 3
Ketvirtį ekologiško „Maggi“ vištienos sultinio kubelio užpilame verdančiu vandeniu, pamaišome ir palaukiame kol jis taps vos šiltas.

Aviečių paruošimas 3
Avietes pertriname per sietelį, kad tyrė liktų be sėklyčių.

Padažo paruošimas 3
Aviečių tyrę, atvėsusį „Maggi“ sultinį, cukrų, actą, alyvuogių aliejų ir garstyčias sudedame į stiklainiuką ir gerai suplakame.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0