Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Bemėsiai baklažanų kukuliai pomidorų padaže

Bemėsiai baklažanų kukuliai pomidorų padaže

(0)
75 Min
Lengva
Pirkti
Rimto stoto ir sodraus skonio baklažanų kukulaičiai su sūrio viduriuku – jais tikrai nebūtų gėda pavaišinti ir užkietėjusius mėsavalgius. Mat skonio ir jaukumo – pilnas puodas, o tas šviežių pomidorų padažas, kuriame jie meiliai šildosi... Tikras rudens džiaugsmas!
Pirkti

Ingredientai

4

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
Svogūno
1 
didelių baklažanų
4  Skiltelės
Česnako skiltelių
15  g
saujos petražolių lapelių
150  g
šviesios duonos
200  g
virtų žaliųjų lęšių
2  Šaukštai
smulkiai tarkuoto kietojo sūrio
5  g
maltos aitriųjų paprikų
5  g
Druskos
5  g
Juodųjų pipirų
150  g
mocarelos
200  ml
paruošto skysto Maggi daržovių sultinio
1 
Svogūno
3  Skiltelės
česnako
5 
didelių pomidorų
1  Šaukštas
koncentruotos pomidorų pastos
5  g
Druskos
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
52 g
Energija
391.5 kcal
Riebalai
12.9 g
Baltymai
20.6 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

75 Minučių
  • Baklažanų ir svogūnų apkepimas

    30 Min
    Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Supjaustome baklažanus, panašaus dydžio gabalėliais – svogūnus, peilio plokštuma suspaudžiame česnakų skilteles. Viską dedame į kepimo skardą, apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname druska ir pipirais. Kepame apie 20–25 minutes, kol baklažanai taps visiškai minkšti ir truputį apskrus.
  • Kukulių masės ir įdaro paruošimas

    10 Min
    Maisto kombainu iki trupinių susmulkiname kvietinę duoną. Ten pat suberiame kietąjį sūrį, virtus lęšius, petražoles ir iškepusias daržoves. Viską sutriname iki pastos konsistencijos. Mocarelą supjaustome nedideliais kubeliais.
  • Kukulių formavimas

    10 Min
    Aliejumi sudrėkintomis rankomis imame po saujelę baklažanų pastos, į jos vidurį dedame gabaliuką sūrio ir suformuojame nemažą, saujos dydžio kukulaitį. Juos dėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Suformuotus kukulius apšlakstome aliejumi ir siunčiame į karštą orkaitę kepti apie 20 minučių, kol apskrus.
  • Pomidorų padažo gamyba

    15 Min
    Pasigaminame pomidorų padažą. Smulkiai supjaustome svogūną ir česnako skilteles, viską apkepame keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Po 5 minučių, kai svogūnai taps minkšti ir beveik skaidrūs, į keptuvę dedame pomidorų pastos ir ją trumpai apkepame. Tada keptuvėn siunčiame supjaustytus pomidorus, pagardiname druska ir pipirais, įmetame šakelę baziliko ir kepame uždengę dangčiu, kol suminkštės ir paleis sultis.
  • Sultinio paruošimas

    5 Min
    Puodelyje pasiruošiame sultinį. Dedame kupiną šaukštelį skysto „Maggi“ daržovių sultinio ir užpilame verdančiu vandeniu. Išmaišome, paragaujame, ar patinka sodrumas. Sultinį supilame į keptuvę ir uždengę dangčiu dar paverdame apie 10 minučių, kol pomidorai visai suvirs.
  • Patiekalo patiekimas

    5 Min
    Iš orkaitės traukiame iškepusius kukulius ir patiekiame su naminiu pomidorų padažu.
Bemėsiai baklažanų kukuliai pomidorų padaže

Baklažanų ir svogūnų apkepimas 6

Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Supjaustome baklažanus, panašaus dydžio gabalėliais – svogūnus, peilio plokštuma suspaudžiame česnakų skilteles. Viską dedame į kepimo skardą, apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname druska ir pipirais. Kepame apie 20–25 minutes, kol baklažanai taps visiškai minkšti ir truputį apskrus.

Bemėsiai baklažanų kukuliai pomidorų padaže

Kukulių masės ir įdaro paruošimas 6

Maisto kombainu iki trupinių susmulkiname kvietinę duoną. Ten pat suberiame kietąjį sūrį, virtus lęšius, petražoles ir iškepusias daržoves. Viską sutriname iki pastos konsistencijos. Mocarelą supjaustome nedideliais kubeliais.

Bemėsiai baklažanų kukuliai pomidorų padaže

Kukulių formavimas 6

Aliejumi sudrėkintomis rankomis imame po saujelę baklažanų pastos, į jos vidurį dedame gabaliuką sūrio ir suformuojame nemažą, saujos dydžio kukulaitį. Juos dėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Suformuotus kukulius apšlakstome aliejumi ir siunčiame į karštą orkaitę kepti apie 20 minučių, kol apskrus.

Bemėsiai baklažanų kukuliai pomidorų padaže

Pomidorų padažo gamyba 6

Pasigaminame pomidorų padažą. Smulkiai supjaustome svogūną ir česnako skilteles, viską apkepame keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Po 5 minučių, kai svogūnai taps minkšti ir beveik skaidrūs, į keptuvę dedame pomidorų pastos ir ją trumpai apkepame. Tada keptuvėn siunčiame supjaustytus pomidorus, pagardiname druska ir pipirais, įmetame šakelę baziliko ir kepame uždengę dangčiu, kol suminkštės ir paleis sultis.

Bemėsiai baklažanų kukuliai pomidorų padaže

Sultinio paruošimas 6

Puodelyje pasiruošiame sultinį. Dedame kupiną šaukštelį skysto „Maggi“ daržovių sultinio ir užpilame verdančiu vandeniu. Išmaišome, paragaujame, ar patinka sodrumas. Sultinį supilame į keptuvę ir uždengę dangčiu dar paverdame apie 10 minučių, kol pomidorai visai suvirs.

Bemėsiai baklažanų kukuliai pomidorų padaže

Patiekalo patiekimas 6

Iš orkaitės traukiame iškepusius kukulius ir patiekiame su naminiu pomidorų padažu.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
4 + 15 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Daržovės
  • Daržovių/Vaisių porcija
  • Daug baltymų
  • Europos
  • Kalėdų patiekalai
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Vakarienė
  • Velykos
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos