Blynelių Cannelloni

(0)
60 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

3 
Kiaušinių
500  g
Pieno
250  g
Miltų
400  g
Maltos jautienos
300  g
Maltos kiaulienos
1 
Saliero
1 
Svogūno
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Balzaminio acto
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
100  g
Sviesto
100  g
Miltų
1000  g
Pieno
1  a.š
Muskato riešuto

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
1306.5 kcal
Angliavandeniai
99.78 g
Riebalai
70.93 g
Baltymai
61.79 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

60 Minučių
Tešlos paruošimas
5 Min
Dubenyje išplakti kiaušinius, supilti pieną, išmaišyti ir suberti miltus. Šluotelės pagalba viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Blynų kepimas
10 Min
Blynus kepti įkaitintoje ir sviestu bei aliejumi (arba vienu iš jų) išteptoje keptuvėje ant vidutinės kaitros.
Įdaro gaminimas
20 Min
Svogūną ir salierą nulupti ir susmulkinti. Dėti kepti į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Jiems suminkštėjus sudėti visą maltą mėsą ir maišant kepti, kad mėsa atsiskirtų. Apšlakstyti balzaminiu actu. Mėsai gerai apkepus supilti naturalų pomidorų padažą ir patroškinti ant silpnos kaitros. Gautu padažu gausiai įdaryti lietinius blynelius. Šalia mėsos padažo taip pat užpilti ir kelis šauktus bešamelio padažo. Blynelius suvynioti taip, kad būtų Cannelloni formos. Kraštus nupjauti, kad būtų lygi forma.
Bešamelio padažo paruošimas
10 Min
Prikaistuvyje išlydyti sviestą ir suberti miltus. Šluotele nuolat maišyti, kol gausis tirštos konsistencijos trupiniai. Supilti pieną ir šluotele nuolat gerai maišyti bei kaitinti iki vientisos blizgios bešamelio padažo konsistencijos. Įberti žiupsnelį druskos, muskato riešuto ir permaišyti.
Blynelių Cannelloni kepimas
15 Min
Kepimo indo dugną ištepti keliais šaukštais bešamelio padažo. Išdėlioti įdarytus blynelius ir užpilti likusį bešamelio padažą ir tolygiai paskirstyti paviršiuje. Pabarstyti parmezano sūriu. Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių konvekciniu režimu.
Blynelių Cannelloni

Tešlos paruošimas 5

Tešlos paruošimas
: Kiaušinių, Pieno, Miltų

Dubenyje išplakti kiaušinius, supilti pieną, išmaišyti ir suberti miltus. Šluotelės pagalba viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.

Blynelių Cannelloni

Blynų kepimas 5

Blynų kepimas
: Sviesto

Blynus kepti įkaitintoje ir sviestu bei aliejumi (arba vienu iš jų) išteptoje keptuvėje ant vidutinės kaitros.

Blynelių Cannelloni

Įdaro gaminimas 5

Įdaro gaminimas Įdaro gaminimas Įdaro gaminimas
: Saliero, Svogūno, Balzaminio acto, Alyvuogių aliejaus, Druskos, Pipirų, Maltos jautienos, Maltos kiaulienos

Svogūną ir salierą nulupti ir susmulkinti. Dėti kepti į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Jiems suminkštėjus sudėti visą maltą mėsą ir maišant kepti, kad mėsa atsiskirtų. Apšlakstyti balzaminiu actu. Mėsai gerai apkepus supilti naturalų pomidorų padažą ir patroškinti ant silpnos kaitros. Gautu padažu gausiai įdaryti lietinius blynelius. Šalia mėsos padažo taip pat užpilti ir kelis šauktus bešamelio padažo. Blynelius suvynioti taip, kad būtų Cannelloni formos. Kraštus nupjauti, kad būtų lygi forma.

Blynelių Cannelloni

Bešamelio padažo paruošimas 5

Bešamelio padažo paruošimas Bešamelio padažo paruošimas Bešamelio padažo paruošimas
: Sviesto, Muskato riešuto, Druskos, Pieno, Miltų

Prikaistuvyje išlydyti sviestą ir suberti miltus. Šluotele nuolat maišyti, kol gausis tirštos konsistencijos trupiniai. Supilti pieną ir šluotele nuolat gerai maišyti bei kaitinti iki vientisos blizgios bešamelio padažo konsistencijos. Įberti žiupsnelį druskos, muskato riešuto ir permaišyti.

Blynelių Cannelloni

Blynelių Cannelloni kepimas 5

Blynelių Cannelloni kepimas Blynelių Cannelloni kepimas Blynelių Cannelloni kepimas

Kepimo indo dugną ištepti keliais šaukštais bešamelio padažo. Išdėlioti įdarytus blynelius ir užpilti likusį bešamelio padažą ir tolygiai paskirstyti paviršiuje. Pabarstyti parmezano sūriu. Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių konvekciniu režimu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą