Dubenyje išplakti kiaušinius, supilti pieną, išmaišyti ir suberti miltus. Šluotelės pagalba viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Blynų kepimas
10
Min
Blynus kepti įkaitintoje ir sviestu bei aliejumi (arba vienu iš jų) išteptoje keptuvėje ant vidutinės kaitros.
Įdaro gaminimas
20
Min
Svogūną ir salierą nulupti ir susmulkinti. Dėti kepti į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Jiems suminkštėjus sudėti visą maltą mėsą ir maišant kepti, kad mėsa atsiskirtų. Apšlakstyti balzaminiu actu. Mėsai gerai apkepus supilti naturalų pomidorų padažą ir patroškinti ant silpnos kaitros. Gautu padažu gausiai įdaryti lietinius blynelius. Šalia mėsos padažo taip pat užpilti ir kelis šauktus bešamelio padažo. Blynelius suvynioti taip, kad būtų Cannelloni formos. Kraštus nupjauti, kad būtų lygi forma.
Bešamelio padažo paruošimas
10
Min
Prikaistuvyje išlydyti sviestą ir suberti miltus. Šluotele nuolat maišyti, kol gausis tirštos konsistencijos trupiniai. Supilti pieną ir šluotele nuolat gerai maišyti bei kaitinti iki vientisos blizgios bešamelio padažo konsistencijos. Įberti žiupsnelį druskos, muskato riešuto ir permaišyti.
Blynelių Cannelloni kepimas
15
Min
Kepimo indo dugną ištepti keliais šaukštais bešamelio padažo. Išdėlioti įdarytus blynelius ir užpilti likusį bešamelio padažą ir tolygiai paskirstyti paviršiuje. Pabarstyti parmezano sūriu. Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių konvekciniu režimu.
Tešlos paruošimas
5
:
Kiaušinių, Pieno, Miltų
Dubenyje išplakti kiaušinius, supilti pieną, išmaišyti ir suberti miltus. Šluotelės pagalba viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Blynų kepimas
5
:
Sviesto
Blynus kepti įkaitintoje ir sviestu bei aliejumi (arba vienu iš jų) išteptoje keptuvėje ant vidutinės kaitros.
Svogūną ir salierą nulupti ir susmulkinti. Dėti kepti į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi. Jiems suminkštėjus sudėti visą maltą mėsą ir maišant kepti, kad mėsa atsiskirtų. Apšlakstyti balzaminiu actu. Mėsai gerai apkepus supilti naturalų pomidorų padažą ir patroškinti ant silpnos kaitros. Gautu padažu gausiai įdaryti lietinius blynelius. Šalia mėsos padažo taip pat užpilti ir kelis šauktus bešamelio padažo. Blynelius suvynioti taip, kad būtų Cannelloni formos. Kraštus nupjauti, kad būtų lygi forma.
Bešamelio padažo paruošimas
5
:
Sviesto, Muskato riešuto, Druskos, Pieno, Miltų
Prikaistuvyje išlydyti sviestą ir suberti miltus. Šluotele nuolat maišyti, kol gausis tirštos konsistencijos trupiniai. Supilti pieną ir šluotele nuolat gerai maišyti bei kaitinti iki vientisos blizgios bešamelio padažo konsistencijos. Įberti žiupsnelį druskos, muskato riešuto ir permaišyti.
Blynelių Cannelloni kepimas
5
Kepimo indo dugną ištepti keliais šaukštais bešamelio padažo. Išdėlioti įdarytus blynelius ir užpilti likusį bešamelio padažą ir tolygiai paskirstyti paviršiuje. Pabarstyti parmezano sūriu. Kepti iki 190°C įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių konvekciniu režimu.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0