
Bulvės su briuseliniais kopūstais ir šonine
Šis patiekalas buvo optimizuotas 3 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Bulvių paruošimas
35 MinBriuselio kopūstu paruošimas
10 MinParuošimas
5 Min
Bulvių paruošimas 3
Bulves sudėkite į puodą su truputį pasūdytu vandeniu ir virkite, kol jos taps minkštos, 15-20 min. Tada nusunkite ir subėrę į dubenį išmaišykite su puse aliejaus ir puse prieskonių „Persiladas“. Perkelkite bulves į kepimo skardą. Kiekvieną bulvę šaukštu ar mentele spustelkite, kad atsirastų įtrūkimų ir briaunų. Tada pašaukite į 220 °C orkaitę ir kepkite, kol bulvės ims skrusti.

Briuselio kopūstu paruošimas 3
Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų, sudėkite į jį pusiau perpjautus briuselinius kopūstus ir susmulkintą šoninę, užberkite likusius prieskonius „Persiladas“ ir truputį pipirų. Pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros maždaug 10 min.

Paruošimas 3
Iškeptas bulves ragaukite su apkeptais briuseliniais kopūstais, šonine ir žalumynais.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0