Bulves sudėkite į puodą su truputį pasūdytu vandeniu ir virkite, kol jos taps minkštos, 15-20 min. Tada nusunkite ir subėrę į dubenį išmaišykite su puse aliejaus ir puse prieskonių „Persiladas“. Perkelkite bulves į kepimo skardą. Kiekvieną bulvę šaukštu ar mentele spustelkite, kad atsirastų įtrūkimų ir briaunų. Tada pašaukite į 220 °C orkaitę ir kepkite, kol bulvės ims skrusti.
Briuselio kopūstu paruošimas
10
Min
Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų, sudėkite į jį pusiau perpjautus briuselinius kopūstus ir susmulkintą šoninę, užberkite likusius prieskonius „Persiladas“ ir truputį pipirų. Pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros maždaug 10 min.
Paruošimas
5
Min
Iškeptas bulves ragaukite su apkeptais briuseliniais kopūstais, šonine ir žalumynais.
Bulvių paruošimas
3
Bulves sudėkite į puodą su truputį pasūdytu vandeniu ir virkite, kol jos taps minkštos, 15-20 min. Tada nusunkite ir subėrę į dubenį išmaišykite su puse aliejaus ir puse prieskonių „Persiladas“. Perkelkite bulves į kepimo skardą. Kiekvieną bulvę šaukštu ar mentele spustelkite, kad atsirastų įtrūkimų ir briaunų. Tada pašaukite į 220 °C orkaitę ir kepkite, kol bulvės ims skrusti.
Briuselio kopūstu paruošimas
3
Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų, sudėkite į jį pusiau perpjautus briuselinius kopūstus ir susmulkintą šoninę, užberkite likusius prieskonius „Persiladas“ ir truputį pipirų. Pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros maždaug 10 min.
Paruošimas
3
Iškeptas bulves ragaukite su apkeptais briuseliniais kopūstais, šonine ir žalumynais.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0