Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Burgeriai su malta kiauliena

0
17 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Vienetai
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

4 
Mėsainio bandelių
400  g
Maltos liesos kiaulienos
1 
Kiaušinių
2  Šaukštai
Aliejaus
2  Šaukštai
2  Šaukštai
Graikiško jogurto
1 
Cukinijos
8  Riekės
Čederio sūrio

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
1288.45 kcal
Angliavandeniai
30.88 g
Baltymas
24.43 g
Riebalai
118.1 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

17 Minučių
Burgerio paruošimas
5 Min
Įkaitintoje keptuvėje paskrudinkite perpjautas bandeles. Cukiniją supjaustykite plonyčiais griežinėliais. MAGGI kečupą sumaišykite su jogurtu ir užtepkite jo ant bandelių. Ant viršaus uždėkite po sulankstytą cukinijos griežinėlį (ar kelis griežinėlius).
Mėsos paplotėlis
10 Min
Kiaulieną suminkykite su MAGGI prieskoniais kiaulienai ir kiaušiniu, suformuokite 4 kotletukus ir kepkite įkaitintame aliejuje – kiekvieną pusę po 4-5 min. Po kotletuką dėkite ant pradėtų formuoti suvožtinių
Paruošimas
2 Min
Ant kiekvieno kotletuko uždėkite po du gabaliukus sūrio ir užvožkite bandelės „kepurę“. Kad būtų tvirtesni, į suvožtinius įsmeikite po medinį ar bambukinį iešmelį.
Burgeriai su malta kiauliena

Burgerio paruošimas 3

Burgerio paruošimas Burgerio paruošimas

Įkaitintoje keptuvėje paskrudinkite perpjautas bandeles. Cukiniją supjaustykite plonyčiais griežinėliais. MAGGI kečupą sumaišykite su jogurtu ir užtepkite jo ant bandelių. Ant viršaus uždėkite po sulankstytą cukinijos griežinėlį (ar kelis griežinėlius).

Burgeriai su malta kiauliena

Mėsos paplotėlis 3

Mėsos paplotėlis

Kiaulieną suminkykite su MAGGI prieskoniais kiaulienai ir kiaušiniu, suformuokite 4 kotletukus ir kepkite įkaitintame aliejuje – kiekvieną pusę po 4-5 min. Po kotletuką dėkite ant pradėtų formuoti suvožtinių

Burgeriai su malta kiauliena

Paruošimas 3

Paruošimas

Ant kiekvieno kotletuko uždėkite po du gabaliukus sūrio ir užvožkite bandelės „kepurę“. Kad būtų tvirtesni, į suvožtinius įsmeikite po medinį ar bambukinį iešmelį.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą