Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

(0)
50 Min
Lengva
Pirkti
Pirkti

Ingredientai

3 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 3 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
Virtų burokėlių
4  Šaukštai
Alyvuogių aliejaus
2 
Kiaušinių
400  g
Miltų
500  g
Kreminio ožkos sūrio
250  g
Rikotos sūrio
100  g
Parmezano sūrio
1  Šaukštas
Mėtų
2  a.š
MAGGI prieskonių mišinio Persilade
1  a.š
Pipirų
2  Šaukštai
Sviesto
1 
Žaliosios citrinos
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
116.8 g
Energija
1701.6 kcal
Riebalai
101 g
Baltymai
75.5 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

50 Minučių
  • Tešlos paruošimas

    20 Min
    Burokėlius sumalti iki košės konsistencijos ir sudėti į didelį dubenį kartų su kitais, tešlai skirtais, ingredientais. Iš lėto sumaišyti ingredientus ir išminkyti vientisą tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę, kad „nekvėpuotų“, ir palikti mažiausiai 15 minučių, kad „pailsėtų“.
  • Įdaro paruošimas

    10 Min
    Įdarui skirtus ingredientus gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve, kol bus kočiojama tešla. Įdarą galima iš karto sudėti į konditerinį maišelį. Su juo bus žymiai lengviau dirbti.
  • Raviolių paruošimas

    15 Min
    Labai plonai iškočioti tešlą. Ją supjaustyti išilgai, kad gautume maždaug 8-10 cm pločios pailgus lakštus. Palikus 2-3 cm nuo krašto konditerinio maišelio pagalba per visą ilgį išspausti įdarą. Jis turi būti ties viduriu. Vieną lakšto kraštą sudrėkinti vandenių, išilgai perlenkti pusiau ir užspausti. Specialiu rantuotu ratuku nupjauti patį kraštą išilgai. Taip bus gražesnė forma ir tešla dar geriau užsispaus. Maždaug kas 1-1,5 cm pirštais suspausti paruoštą tešlą su įdaru ir tose vietose su ratuku perpjauti. Gauname pagalvėlės formos raviolius.
  • Raviolių gaminimas

    5 Min
    Virti pasūdytame vandenyje 3-5 minutes priklausomai nuo tešlos storumo.
Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Tešlos paruošimas 4

Tešlos paruošimas
: Miltų, Kiaušinių, Virtų burokėlių

Burokėlius sumalti iki košės konsistencijos ir sudėti į didelį dubenį kartų su kitais, tešlai skirtais, ingredientais. Iš lėto sumaišyti ingredientus ir išminkyti vientisą tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę, kad „nekvėpuotų“, ir palikti mažiausiai 15 minučių, kad „pailsėtų“.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Įdaro paruošimas 4

Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas
: Kreminio ožkos sūrio, Rikotos sūrio, Kietojo parmezano sūrio, Pipirų, Mėtų, MAGGI prieskonių mišinio Persilade

Įdarui skirtus ingredientus gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve, kol bus kočiojama tešla. Įdarą galima iš karto sudėti į konditerinį maišelį. Su juo bus žymiai lengviau dirbti.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Raviolių paruošimas 4

Raviolių paruošimas Raviolių paruošimas

Labai plonai iškočioti tešlą. Ją supjaustyti išilgai, kad gautume maždaug 8-10 cm pločios pailgus lakštus. Palikus 2-3 cm nuo krašto konditerinio maišelio pagalba per visą ilgį išspausti įdarą. Jis turi būti ties viduriu. Vieną lakšto kraštą sudrėkinti vandenių, išilgai perlenkti pusiau ir užspausti. Specialiu rantuotu ratuku nupjauti patį kraštą išilgai. Taip bus gražesnė forma ir tešla dar geriau užsispaus. Maždaug kas 1-1,5 cm pirštais suspausti paruoštą tešlą su įdaru ir tose vietose su ratuku perpjauti. Gauname pagalvėlės formos raviolius.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Raviolių gaminimas 4

Raviolių gaminimas

Virti pasūdytame vandenyje 3-5 minutes priklausomai nuo tešlos storumo.

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
3 + 7 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Baltymų šaltinis
  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su sūriu
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pareiškimas dėl prieinamumo
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos