Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

(0)
50 Min
Lengva
Pirkti

Ingredientai

3 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 3 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
Virtų burokėlių
4  Šaukštai
Alyvuogių aliejaus
2 
Kiaušinių
400  g
Miltų
500  g
Kreminio ožkos sūrio
250  g
Rikotos sūrio
100  g
Parmezano sūrio
1  Šaukštas
Mėtų
2  a.š
MAGGI prieskonių mišinio Persilade
1  a.š
Pipirų
2  Šaukštai
Sviesto
1 
Žaliosios citrinos
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
1701.58 kcal
Angliavandeniai
116.84 g
Riebalai
100.97 g
Baltymai
75.55 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

50 Minučių
  • Tešlos paruošimas

    20 Min
    Burokėlius sumalti iki košės konsistencijos ir sudėti į didelį dubenį kartų su kitais, tešlai skirtais, ingredientais. Iš lėto sumaišyti ingredientus ir išminkyti vientisą tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę, kad „nekvėpuotų“, ir palikti mažiausiai 15 minučių, kad „pailsėtų“.
  • Įdaro paruošimas

    10 Min
    Įdarui skirtus ingredientus gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve, kol bus kočiojama tešla. Įdarą galima iš karto sudėti į konditerinį maišelį. Su juo bus žymiai lengviau dirbti.
  • Raviolių paruošimas

    15 Min
    Labai plonai iškočioti tešlą. Ją supjaustyti išilgai, kad gautume maždaug 8-10 cm pločios pailgus lakštus. Palikus 2-3 cm nuo krašto konditerinio maišelio pagalba per visą ilgį išspausti įdarą. Jis turi būti ties viduriu. Vieną lakšto kraštą sudrėkinti vandenių, išilgai perlenkti pusiau ir užspausti. Specialiu rantuotu ratuku nupjauti patį kraštą išilgai. Taip bus gražesnė forma ir tešla dar geriau užsispaus. Maždaug kas 1-1,5 cm pirštais suspausti paruoštą tešlą su įdaru ir tose vietose su ratuku perpjauti. Gauname pagalvėlės formos raviolius.
  • Raviolių gaminimas

    5 Min
    Virti pasūdytame vandenyje 3-5 minutes priklausomai nuo tešlos storumo.
Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Tešlos paruošimas 4

Tešlos paruošimas
: Miltų, Kiaušinių, Virtų burokėlių

Burokėlius sumalti iki košės konsistencijos ir sudėti į didelį dubenį kartų su kitais, tešlai skirtais, ingredientais. Iš lėto sumaišyti ingredientus ir išminkyti vientisą tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę, kad „nekvėpuotų“, ir palikti mažiausiai 15 minučių, kad „pailsėtų“.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Įdaro paruošimas 4

Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas
: Kreminio ožkos sūrio, Rikotos sūrio, Parmezano sūrio, Pipirų, Mėtų, MAGGI prieskonių mišinio Persilade

Įdarui skirtus ingredientus gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve, kol bus kočiojama tešla. Įdarą galima iš karto sudėti į konditerinį maišelį. Su juo bus žymiai lengviau dirbti.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Raviolių paruošimas 4

Raviolių paruošimas Raviolių paruošimas

Labai plonai iškočioti tešlą. Ją supjaustyti išilgai, kad gautume maždaug 8-10 cm pločios pailgus lakštus. Palikus 2-3 cm nuo krašto konditerinio maišelio pagalba per visą ilgį išspausti įdarą. Jis turi būti ties viduriu. Vieną lakšto kraštą sudrėkinti vandenių, išilgai perlenkti pusiau ir užspausti. Specialiu rantuotu ratuku nupjauti patį kraštą išilgai. Taip bus gražesnė forma ir tešla dar geriau užsispaus. Maždaug kas 1-1,5 cm pirštais suspausti paruoštą tešlą su įdaru ir tose vietose su ratuku perpjauti. Gauname pagalvėlės formos raviolius.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Raviolių gaminimas 4

Raviolių gaminimas

Virti pasūdytame vandenyje 3-5 minutes priklausomai nuo tešlos storumo.

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Naujieji metai
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su sūriu
  • Vegetariški

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Naminė pica su kriliais

    Naminė pica su kriliais

    130 Min Lengva
  • Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

    Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

    115 Min Lengva
  • Itališki virtinukai Gnocchi su rikotos sūriu

    Itališki virtinukai Gnocchi su rikotos sūriu

    30 Min Lengva
  • Vegetariški virtinukai

    Vegetariški virtinukai

    80 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET