Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

0
50 Min
Lengva

Ingredientai

-
3 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 3 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

200  g
Virtų burokėlių
4  Šaukštai
Alyvuogių aliejaus
2 
Kiaušinių
400  g
Miltų
500  g
Kreminio ožkos sūrio
250  g
Rikotos sūrio
100  g
Parmezano sūrio
1  Šaukštas
Mėtų
1  a.š
Pipirų
2  Šaukštai
Sviesto
1 
Žaliosios citrinos

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
1701.58 kcal
Angliavandeniai
116.84 g
Baltymas
75.55 g
Riebalai
100.97 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

50 Minučių
Tešlos paruošimas
20 Min
Burokėlius sumalti iki košės konsistencijos ir sudėti į didelį dubenį kartų su kitais, tešlai skirtais, ingredientais. Iš lėto sumaišyti ingredientus ir išminkyti vientisą tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę, kad „nekvėpuotų“, ir palikti mažiausiai 15 minučių, kad „pailsėtų“.
Įdaro paruošimas
10 Min
Įdarui skirtus ingredientus gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve, kol bus kočiojama tešla. Įdarą galima iš karto sudėti į konditerinį maišelį. Su juo bus žymiai lengviau dirbti.
Raviolių paruošimas
15 Min
Labai plonai iškočioti tešlą. Ją supjaustyti išilgai, kad gautume maždaug 8-10 cm pločios pailgus lakštus. Palikus 2-3 cm nuo krašto konditerinio maišelio pagalba per visą ilgį išspausti įdarą. Jis turi būti ties viduriu. Vieną lakšto kraštą sudrėkinti vandenių, išilgai perlenkti pusiau ir užspausti. Specialiu rantuotu ratuku nupjauti patį kraštą išilgai. Taip bus gražesnė forma ir tešla dar geriau užsispaus. Maždaug kas 1-1,5 cm pirštais suspausti paruoštą tešlą su įdaru ir tose vietose su ratuku perpjauti. Gauname pagalvėlės formos raviolius.
Raviolių gaminimas
5 Min
Virti pasūdytame vandenyje 3-5 minutes priklausomai nuo tešlos storumo.
Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Tešlos paruošimas 4

Tešlos paruošimas
: Virtų burokėlių, Kiaušinių, Miltų

Burokėlius sumalti iki košės konsistencijos ir sudėti į didelį dubenį kartų su kitais, tešlai skirtais, ingredientais. Iš lėto sumaišyti ingredientus ir išminkyti vientisą tešlą. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę, kad „nekvėpuotų“, ir palikti mažiausiai 15 minučių, kad „pailsėtų“.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Įdaro paruošimas 4

Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas
: Kreminio ožkos sūrio, Rikotos sūrio, Parmezano sūrio, Mėtų, MAGGI prieskonių mišinio Persilade, Pipirų

Įdarui skirtus ingredientus gerai išmaišyti ir palikti šaldytuve, kol bus kočiojama tešla. Įdarą galima iš karto sudėti į konditerinį maišelį. Su juo bus žymiai lengviau dirbti.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Raviolių paruošimas 4

Raviolių paruošimas Raviolių paruošimas

Labai plonai iškočioti tešlą. Ją supjaustyti išilgai, kad gautume maždaug 8-10 cm pločios pailgus lakštus. Palikus 2-3 cm nuo krašto konditerinio maišelio pagalba per visą ilgį išspausti įdarą. Jis turi būti ties viduriu. Vieną lakšto kraštą sudrėkinti vandenių, išilgai perlenkti pusiau ir užspausti. Specialiu rantuotu ratuku nupjauti patį kraštą išilgai. Taip bus gražesnė forma ir tešla dar geriau užsispaus. Maždaug kas 1-1,5 cm pirštais suspausti paruoštą tešlą su įdaru ir tose vietose su ratuku perpjauti. Gauname pagalvėlės formos raviolius.

Burokėlių ravioli su ožkos sūriu ir mėtomis

Raviolių gaminimas 4

Raviolių gaminimas

Virti pasūdytame vandenyje 3-5 minutes priklausomai nuo tešlos storumo.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą