Įdarui mėsą ir žalumynus išmaišykite su MAGGI prieskoniais.
Tešlos paruošimas
30
Min
Kefyrą, miltus ir druską išmaišykite, gerai suminkykite. Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 3 mm storio.
Čeburėko gaminimas
30
Min
Uždėję dubenėlį ant tešlos peiliu aplink apipjaukite. Ant gauto apskritimo vienos pusės dėkite šaukštą ar du (nelygu išpjautas apskritimas) įdaro, kita tešlos apskritimo puse įdarą užklokite ir paruoštą čebureką užsandarinkite.
Kepimas
25
Min
Taip paruoštus čeburekus dėkite po kelis į įkaitintą aliejų keptuvėje aukštais kraštais, puode ar gruzdintuvėje. Kai viena čebureko pusė apskrus, apverskite jį. Iškeptus čeburekas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Gardu su MAGGI BIO daržovių sultiniu.
Mėsos paruošimas
4
Įdarui mėsą ir žalumynus išmaišykite su MAGGI prieskoniais.
Tešlos paruošimas
4
Kefyrą, miltus ir druską išmaišykite, gerai suminkykite. Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 3 mm storio.
Čeburėko gaminimas
4
Uždėję dubenėlį ant tešlos peiliu aplink apipjaukite. Ant gauto apskritimo vienos pusės dėkite šaukštą ar du (nelygu išpjautas apskritimas) įdaro, kita tešlos apskritimo puse įdarą užklokite ir paruoštą čebureką užsandarinkite.
Kepimas
4
:
Aliejaus
Taip paruoštus čeburekus dėkite po kelis į įkaitintą aliejų keptuvėje aukštais kraštais, puode ar gruzdintuvėje. Kai viena čebureko pusė apskrus, apverskite jį. Iškeptus čeburekas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Gardu su MAGGI BIO daržovių sultiniu.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0