
Čeburekai su malta mėsa ir žalumynais
Šis patiekalas buvo optimizuotas 12 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Mėsos paruošimas
10 MinTešlos paruošimas
30 MinČeburėko gaminimas
30 MinKepimas
25 Min
Mėsos paruošimas 4
Įdarui mėsą ir žalumynus išmaišykite su MAGGI prieskoniais.

Tešlos paruošimas 4
Kefyrą, miltus ir druską išmaišykite, gerai suminkykite. Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 3 mm storio.

Čeburėko gaminimas 4
Uždėję dubenėlį ant tešlos peiliu aplink apipjaukite. Ant gauto apskritimo vienos pusės dėkite šaukštą ar du (nelygu išpjautas apskritimas) įdaro, kita tešlos apskritimo puse įdarą užklokite ir paruoštą čebureką užsandarinkite.

Kepimas 4
Taip paruoštus čeburekus dėkite po kelis į įkaitintą aliejų keptuvėje aukštais kraštais, puode ar gruzdintuvėje. Kai viena čebureko pusė apskrus, apverskite jį. Iškeptus čeburekas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Gardu su MAGGI BIO daržovių sultiniu.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0