Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Svogūnus ir česnakus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais bei kuminais.
Moliūgą pašlakstykite šaukštu aliejaus, pagardinkite druska ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol bus minkštas, maždaug 25 min. Tada atvėsinkite.
Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu ir palikite apdžiūti. Tada suberkite juos į dubenį ir su moliūgu, svogūnu, česnaku, saldžiąja paprika, išplaktais kiaušiniais sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite MAGGI prieskonius, džiūvėsėlius, druskos, pipirų pagal skonį. Mažame puode įkaitinkite aliejų.
Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite avinžirnių masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant didesnės nei vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio. Pagardui visus ingredientus suplakite. Falafelius ragaukite su žalumynais ir pagardu (4-5 šaukštų natūralaus jogurto, 1/2 laimo sulčių, druskos pagal skonį)
test user