Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Falafeliai su moliūgo minkštimu

Falafeliai su moliūgo minkštimu

(0)
90 Min
Iššūkis
Pirkti

Ingredientai

6 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
Moliūgo
3  Šaukštai
Alyvuogių aliejus
2 
Svogūno
2 
Česnako skiltelių
1  a.š
Malto kumino
0.5  a.š
Maltos saldžiosos paprikos
2 
Kiaušinių
100  g
Maltų džiūvėsėlių
2  a.š
MAGGI prieskonių Persiladas
1  a.š
Druskos
1  a.š
Pipirų
500  ml
Aliejaus
5  Šaukštai
Graikiško jogurto
1 
Žalios citrinos
700  g
Konservuotų avinžirnių
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
1106.27 kcal
Angliavandeniai
48.26 g
Riebalai
96.78 g
Baltymai
16.5 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

90 Minučių
  • Pasiruošimas

    20 Min
    Svogūnus ir česnakus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais bei kuminais.
  • Moliūgo paruošimas

    30 Min
    Moliūgą pašlakstykite šaukštu aliejaus, pagardinkite druska ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol bus minkštas, maždaug 25 min. Tada atvėsinkite.
  • Falafelių ruošimas

    20 Min
    Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu ir palikite apdžiūti. Tada suberkite juos į dubenį ir su moliūgu, svogūnu, česnaku, saldžiąja paprika, išplaktais kiaušiniais sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite MAGGI prieskonius, džiūvėsėlius, druskos, pipirų pagal skonį. Mažame puode įkaitinkite aliejų.
  • Kepimas

    20 Min
    Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite avinžirnių masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant didesnės nei vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio. Pagardui visus ingredientus suplakite. Falafelius ragaukite su žalumynais ir pagardu (4-5 šaukštų natūralaus jogurto, 1/2 laimo sulčių, druskos pagal skonį)
Falafeliai su moliūgo minkštimu

Pasiruošimas 4

Pasiruošimas Pasiruošimas Pasiruošimas

Svogūnus ir česnakus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais bei kuminais.

Falafeliai su moliūgo minkštimu

Moliūgo paruošimas 4

Moliūgo paruošimas Moliūgo paruošimas Moliūgo paruošimas

Moliūgą pašlakstykite šaukštu aliejaus, pagardinkite druska ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol bus minkštas, maždaug 25 min. Tada atvėsinkite.

Falafeliai su moliūgo minkštimu

Falafelių ruošimas 4

Falafelių ruošimas Falafelių ruošimas

Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu ir palikite apdžiūti. Tada suberkite juos į dubenį ir su moliūgu, svogūnu, česnaku, saldžiąja paprika, išplaktais kiaušiniais sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite MAGGI prieskonius, džiūvėsėlius, druskos, pipirų pagal skonį. Mažame puode įkaitinkite aliejų.

Falafeliai su moliūgo minkštimu

Kepimas 4

Kepimas Kepimas Kepimas

Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite avinžirnių masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant didesnės nei vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio. Pagardui visus ingredientus suplakite. Falafelius ragaukite su žalumynais ir pagardu (4-5 šaukštų natūralaus jogurto, 1/2 laimo sulčių, druskos pagal skonį)

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 1

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
t test user

test coment

Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Užkandžiai
  • Vakarienė
  • Vegetariški

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Falafeliai su saldžiąja bulve

    Falafeliai su saldžiąja bulve

    80 Min Lengva
  • Ryžių troškinys su daržovėmis

    Ryžių troškinys su daržovėmis

    26 Min Lengva
  • Pupelių troškinys su daržovėmis

    Pupelių troškinys su daržovėmis

    20 Min Lengva
  • Bulvių kotletai su pievagrybių padažu

    Bulvių kotletai su pievagrybių padažu

    85 Min Tarpinis

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET