Svogūnus ir česnakus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais bei kuminais.
Moliūgo paruošimas
30
Min
Moliūgą pašlakstykite šaukštu aliejaus, pagardinkite druska ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol bus minkštas, maždaug 25 min. Tada atvėsinkite.
Falafelių ruošimas
20
Min
Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu ir palikite apdžiūti. Tada suberkite juos į dubenį ir su moliūgu, svogūnu, česnaku, saldžiąja paprika, išplaktais kiaušiniais sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite MAGGI prieskonius, džiūvėsėlius, druskos, pipirų pagal skonį.
Mažame puode įkaitinkite aliejų.
Kepimas
20
Min
Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite avinžirnių masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant didesnės nei vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio. Pagardui visus ingredientus suplakite. Falafelius ragaukite su žalumynais ir pagardu (4-5 šaukštų natūralaus jogurto, 1/2 laimo sulčių, druskos pagal skonį)
Pasiruošimas
4
Svogūnus ir česnakus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais bei kuminais.
Moliūgo paruošimas
4
Moliūgą pašlakstykite šaukštu aliejaus, pagardinkite druska ir kepkite 200 °C orkaitėje, kol bus minkštas, maždaug 25 min. Tada atvėsinkite.
Falafelių ruošimas
4
Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu ir palikite apdžiūti. Tada suberkite juos į dubenį ir su moliūgu, svogūnu, česnaku, saldžiąja paprika, išplaktais kiaušiniais sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite MAGGI prieskonius, džiūvėsėlius, druskos, pipirų pagal skonį.
Mažame puode įkaitinkite aliejų.
Kepimas
4
Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite avinžirnių masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant didesnės nei vidutinės kaitros, kol gražiai apskrus. Tada išgriebkite ant popierinio rankšluosčio. Pagardui visus ingredientus suplakite. Falafelius ragaukite su žalumynais ir pagardu (4-5 šaukštų natūralaus jogurto, 1/2 laimo sulčių, druskos pagal skonį)
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 1