Saldžiąją bulvę nuplaukite, įvyniokite į foliją ir kepkite 220 °C orkaitėje, kol bus minkšta, maždaug 35 min. Atvėsintą nulupkite.
Falafelių paruošimas
20
Min
Svogūnus ir česnaką susmulkinkite ir pamaišydami kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais, kuminais. Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu, suberkite į dubenį, įdėkite saldžiąją bulvę, svogūnus ir česnaką, saldžiąją papriką, kiaušinius ir sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite džiūvėsėlius, krakmolą, druskos.
Falafelių kepimas
25
Min
Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite paruoštos masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant vidutinės kaitros, kol apskrus. Masė nelips prie delnų, jeigu juos pabarstysite miltais. Į puodą galite įmesti keletą šalavijo lapelių. Į keptuvę supilkite MAGGI padažą, sudėkite į jį falafelius ir 3 min. pakaitinkite. Patiekdami užberkite žalumynų.
Saldžiųjų bulvių paruošimas
3
Saldžiąją bulvę nuplaukite, įvyniokite į foliją ir kepkite 220 °C orkaitėje, kol bus minkšta, maždaug 35 min. Atvėsintą nulupkite.
Falafelių paruošimas
3
Svogūnus ir česnaką susmulkinkite ir pamaišydami kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais, kuminais. Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu, suberkite į dubenį, įdėkite saldžiąją bulvę, svogūnus ir česnaką, saldžiąją papriką, kiaušinius ir sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite džiūvėsėlius, krakmolą, druskos.
Falafelių kepimas
3
Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite paruoštos masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant vidutinės kaitros, kol apskrus. Masė nelips prie delnų, jeigu juos pabarstysite miltais. Į puodą galite įmesti keletą šalavijo lapelių. Į keptuvę supilkite MAGGI padažą, sudėkite į jį falafelius ir 3 min. pakaitinkite. Patiekdami užberkite žalumynų.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0