
Falafeliai su saldžiąja bulve
Šis patiekalas buvo optimizuotas 6 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Saldžiųjų bulvių paruošimas
35 MinFalafelių paruošimas
20 MinFalafelių kepimas
25 Min
Saldžiųjų bulvių paruošimas 3
Saldžiąją bulvę nuplaukite, įvyniokite į foliją ir kepkite 220 °C orkaitėje, kol bus minkšta, maždaug 35 min. Atvėsintą nulupkite.

Falafelių paruošimas 3
Svogūnus ir česnaką susmulkinkite ir pamaišydami kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol ims karamelizuotis, pagardinkite druska, pipirais, kuminais. Avinžirnius kiaurasamtyje perliekite vandeniu, suberkite į dubenį, įdėkite saldžiąją bulvę, svogūnus ir česnaką, saldžiąją papriką, kiaušinius ir sutrinkite iki rupios košės. Įmaišykite džiūvėsėlius, krakmolą, druskos.

Falafelių kepimas 3
Mažame puode įkaitinkite aliejų. Delnais formuokite paruoštos masės kamuoliukus ir po kelis virkite ant vidutinės kaitros, kol apskrus. Masė nelips prie delnų, jeigu juos pabarstysite miltais. Į puodą galite įmesti keletą šalavijo lapelių. Į keptuvę supilkite MAGGI padažą, sudėkite į jį falafelius ir 3 min. pakaitinkite. Patiekdami užberkite žalumynų.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0