
Fetos, bolivinės balandos ir špinatų blynai
Šis patiekalas buvo optimizuotas 12 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Bolivinės balandos paruošimas
15 MinTešlos paruošimas
5 MinBlynų kepimas
10 Min
Bolivinės balandos paruošimas 3
Į verdantį MAGGI sultinį suberkite bolivinę balandą ir virkite ant nedidelės kaitros maždaug 15 min., tada nusunkite ir palikite atvėsti.

Tešlos paruošimas 3
Fetą virtuviniu kombainu (peiliukų antgaliu) išmaišykite su kiaušiniais, avižų dribsniais ir bolivine balanda, įberkite druskos, pipirų ir pusę špinatų. Likusius špinatus suplėšykite ir įmaišykite į tešlą prieš kepant blynus

Blynų kepimas 3
Blynus kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros, kiekvieną pusę - po 3-4 min. Pagardui išmaišykite jogurtą su MAGGI padažu.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0