Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fetos, bolivinės balandos ir špinatų blynai

0
30 Min
Lengva

Ingredientai

-
12 Blynų
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 12 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

200  g
Fetos sūrio
200  g
Nevirtos bolivinės balandos
100  g
Žalių špinatų
80  g
Avižinių dribsnių
4 
Kiaušinių
3  Šaukštai
Natūralaus jogurto
1  a.š
Pipirų
1  a.š
Druskos
1  Šaukštas
Aliejaus

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
177.01 kcal
Angliavandeniai
16.15 g
Baltymas
8.8 g
Riebalai
8.32 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

30 Minučių
Bolivinės balandos paruošimas
15 Min
Į verdantį MAGGI sultinį suberkite bolivinę balandą ir virkite ant nedidelės kaitros maždaug 15 min., tada nusunkite ir palikite atvėsti.
Tešlos paruošimas
5 Min
Fetą virtuviniu kombainu (peiliukų antgaliu) išmaišykite su kiaušiniais, avižų dribsniais ir bolivine balanda, įberkite druskos, pipirų ir pusę špinatų. Likusius špinatus suplėšykite ir įmaišykite į tešlą prieš kepant blynus
Blynų kepimas
10 Min
Blynus kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros, kiekvieną pusę - po 3-4 min. Pagardui išmaišykite jogurtą su MAGGI padažu.
Fetos, bolivinės balandos ir špinatų blynai

Bolivinės balandos paruošimas 3

Bolivinės balandos paruošimas
: Nevirtos bolivinės balandos

Į verdantį MAGGI sultinį suberkite bolivinę balandą ir virkite ant nedidelės kaitros maždaug 15 min., tada nusunkite ir palikite atvėsti.

Fetos, bolivinės balandos ir špinatų blynai

Tešlos paruošimas 3

: Fetos sūrio, Nevirtos bolivinės balandos, Žalių špinatų, Avižinių dribsnių, Kiaušinių, Pipirų, Druskos

Fetą virtuviniu kombainu (peiliukų antgaliu) išmaišykite su kiaušiniais, avižų dribsniais ir bolivine balanda, įberkite druskos, pipirų ir pusę špinatų. Likusius špinatus suplėšykite ir įmaišykite į tešlą prieš kepant blynus

Fetos, bolivinės balandos ir špinatų blynai

Blynų kepimas 3

Blynų kepimas
: MAGGI itališko stiliaus padažo, Natūralaus jogurto, Aliejaus

Blynus kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros, kiekvieną pusę - po 3-4 min. Pagardui išmaišykite jogurtą su MAGGI padažu.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą