Į verdantį MAGGI sultinį suberkite bolivinę balandą ir virkite ant nedidelės kaitros maždaug 15 min., tada nusunkite ir palikite atvėsti.
Tešlos paruošimas
5
Min
Fetą virtuviniu kombainu (peiliukų antgaliu) išmaišykite su kiaušiniais, avižų dribsniais ir bolivine balanda, įberkite druskos, pipirų ir pusę špinatų. Likusius špinatus suplėšykite ir įmaišykite į tešlą prieš kepant blynus
Blynų kepimas
10
Min
Blynus kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros, kiekvieną pusę - po 3-4 min. Pagardui išmaišykite jogurtą su MAGGI padažu.
Bolivinės balandos paruošimas
3
:
Nevirtos bolivinės balandos
Į verdantį MAGGI sultinį suberkite bolivinę balandą ir virkite ant nedidelės kaitros maždaug 15 min., tada nusunkite ir palikite atvėsti.
Fetą virtuviniu kombainu (peiliukų antgaliu) išmaišykite su kiaušiniais, avižų dribsniais ir bolivine balanda, įberkite druskos, pipirų ir pusę špinatų. Likusius špinatus suplėšykite ir įmaišykite į tešlą prieš kepant blynus
Blynų kepimas
3
:
Aliejaus, Natūralaus jogurto, MAGGI itališko stiliaus padažo
Blynus kepkite įkaitintame aliejuje ant vidutinės kaitros, kiekvieną pusę - po 3-4 min. Pagardui išmaišykite jogurtą su MAGGI padažu.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 1