Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Maggi
Maggi
  • Paieška Paieška
  • Receptai Receptai
  • #tausokime maistą #tausokime maistą
  • Maggi Maggi
  • Produktai Produktai
  • Prisijungti Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie MAGGI
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Idėjos patiekalams
  • Greitai paruošiami patiekalai
  • Pasaulio virtuvės
Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

(0)
115 Min
Lengva
Pirkti
Skanus užkandis visai šeimai
Pirkti

Ingredientai

16 Vienetų

Šis patiekalas buvo optimizuotas 16 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
Filo tešlos (35x45 cm)
6  Šaukštai
Sviesto
1  Puodelis
Šviežių petražolių
6 
Bulvių
1 
Morkų
2  Šaukštai
MAGGI prieskonių Persiladas
1  a.š
Druskos
0.5  a.š
Pipirų
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Angliavandeniai
5.8 g
Energija
66.5 kcal
Riebalai
4.7 g
Baltymai
1 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

115 Minučių
  • Tešlos paruošimas

    60 Min
    Filo tešlą atitirpinkite – palikite 1-2 val. kambario temperatūroje arba iš vakaro tešlą iš šaldiklio perkelkite į šaldytuvą.
  • Įdaro paruošimas

    20 Min
    Įdarui bulves ir morką išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, užberkite MAGGI prieskonius ir sutrinkite iki košės. Palikite įdarą atvėsti.
  • Pyragėlių gaminimas

    20 Min
    Du filo tešlos lapus patieskite ant stalo, patepkite sviestu ir užklokite po antrą lapą ant viršaus. Tada šiuos dvigubus lapus supjaustykite maždaug 5 cm pločio juostomis, ties viduriu jas perpjaukite skersai. Ant kiekvienos juostos krašto dėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite kaip vyniojamos samosos – kad gautųsi trikampiai pyragėliai. Tą patį padarykite su likusiais dviem filo tešlos lapais.
  • Kepimas

    15 Min
    Sudėkite pyragėlius ant kepimo popieriumi arba folija išklotos skardos ir kepkite 200 °C orkaitėje maždaug 15 min. (Arba samosas gruzdinkite aliejuje.)
Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

Tešlos paruošimas 4

Tešlos paruošimas

Filo tešlą atitirpinkite – palikite 1-2 val. kambario temperatūroje arba iš vakaro tešlą iš šaldiklio perkelkite į šaldytuvą.

Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

Įdaro paruošimas 4

Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas

Įdarui bulves ir morką išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, užberkite MAGGI prieskonius ir sutrinkite iki košės. Palikite įdarą atvėsti.

Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

Pyragėlių gaminimas 4

Pyragėlių gaminimas Pyragėlių gaminimas Pyragėlių gaminimas Pyragėlių gaminimas

Du filo tešlos lapus patieskite ant stalo, patepkite sviestu ir užklokite po antrą lapą ant viršaus. Tada šiuos dvigubus lapus supjaustykite maždaug 5 cm pločio juostomis, ties viduriu jas perpjaukite skersai. Ant kiekvienos juostos krašto dėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite kaip vyniojamos samosos – kad gautųsi trikampiai pyragėliai. Tą patį padarykite su likusiais dviem filo tešlos lapais.

Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

Kepimas 4

Kepimas Kepimas Kepimas Kepimas Kepimas Kepimas

Sudėkite pyragėlius ant kepimo popieriumi arba folija išklotos skardos ir kepkite 200 °C orkaitėje maždaug 15 min. (Arba samosas gruzdinkite aliejuje.)

Receptas PDF formatu

Parašykite atsiliepimą​

Jūsų vertinimas
Ar rekomenduotumėte šį produktą?​
Vaizdai
Pridėjote 0 iš 6 leistinų medijos elementų vienetų.
1 + 0 =
Please fill the captcha field

Atraskite daugiau receptų

  • Bulvės
  • Iki 300 kal
  • Kalėdų patiekalai
  • Mažas cukraus kiekis
  • Pusryčiai
  • Šeimos patiekalai
  • Užkandžiai
  • Velykos
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos