Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

0
115 Min
Lengva

Ingredientai

-
16 Vienetų
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 16 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

4 
Filo tešlos (35x45 cm)
6  Šaukštai
Sviesto
1  Puodelis
Šviežių petražolių
6 
Bulvių
1 
Morkų
1  a.š
Druskos
0.5  a.š
Pipirų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
66.53 kcal
Angliavandeniai
5.8 g
Baltymas
0.96 g
Riebalai
4.65 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

115 Minučių
Tešlos paruošimas
60 Min
Filo tešlą atitirpinkite – palikite 1-2 val. kambario temperatūroje arba iš vakaro tešlą iš šaldiklio perkelkite į šaldytuvą.
Įdaro paruošimas
20 Min
Įdarui bulves ir morką išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, užberkite MAGGI prieskonius ir sutrinkite iki košės. Palikite įdarą atvėsti.
Pyragėlių gaminimas
20 Min
Du filo tešlos lapus patieskite ant stalo, patepkite sviestu ir užklokite po antrą lapą ant viršaus. Tada šiuos dvigubus lapus supjaustykite maždaug 5 cm pločio juostomis, ties viduriu jas perpjaukite skersai. Ant kiekvienos juostos krašto dėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite kaip vyniojamos samosos – kad gautųsi trikampiai pyragėliai. Tą patį padarykite su likusiais dviem filo tešlos lapais.
Kepimas
15 Min
Sudėkite pyragėlius ant kepimo popieriumi arba folija išklotos skardos ir kepkite 200 °C orkaitėje maždaug 15 min. (Arba samosas gruzdinkite aliejuje.)
Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

Tešlos paruošimas 4

Tešlos paruošimas

Filo tešlą atitirpinkite – palikite 1-2 val. kambario temperatūroje arba iš vakaro tešlą iš šaldiklio perkelkite į šaldytuvą.

Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

Įdaro paruošimas 4

Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas Įdaro paruošimas

Įdarui bulves ir morką išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, užberkite MAGGI prieskonius ir sutrinkite iki košės. Palikite įdarą atvėsti.

Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

Pyragėlių gaminimas 4

Pyragėlių gaminimas Pyragėlių gaminimas Pyragėlių gaminimas Pyragėlių gaminimas

Du filo tešlos lapus patieskite ant stalo, patepkite sviestu ir užklokite po antrą lapą ant viršaus. Tada šiuos dvigubus lapus supjaustykite maždaug 5 cm pločio juostomis, ties viduriu jas perpjaukite skersai. Ant kiekvienos juostos krašto dėkite šaukštą įdaro ir suvyniokite kaip vyniojamos samosos – kad gautųsi trikampiai pyragėliai. Tą patį padarykite su likusiais dviem filo tešlos lapais.

Filo tešlos pyragėliai samosos su bulvių įdaru

Kepimas 4

Kepimas Kepimas Kepimas Kepimas Kepimas Kepimas

Sudėkite pyragėlius ant kepimo popieriumi arba folija išklotos skardos ir kepkite 200 °C orkaitėje maždaug 15 min. (Arba samosas gruzdinkite aliejuje.)

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą