
Imbierinė moliūgų sriuba
Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Sriubos paruošimas
10 MinSriubos gaminimas
15 MinVištienos gaminimas
10 MinImbierinės moliūgų sriubos patiekimas
5 Min
Sriubos paruošimas 4
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinį, sudėkite kubeliais supjaustytus moliūgą ir obuolį.

Sriubos gaminimas 4
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Pamaišydami kepkite ant nesmarkios ugnies. Kai svogūnas ims karamelizuotis, sudėkite supjaustytą imbierą. Dar maždaug 5 min. kepkite. Tada iš keptuvės viską sudėkite į puodą prie moliūgo, suberkite maltą papriką, kuminus. Viską sutrinkite iki tyrės.

Vištienos gaminimas 4
Vištienos filė pabarstykite druska ir pipirais, pavoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol ims skrusti.

Imbierinės moliūgų sriubos patiekimas 4
Išdalykite sriubą į lėkštes, užtrupinkite pelėsinį sūrį, užberkite čiobrelių ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Ragaukite su čiabata ir traškiais vištienos gabaliukais.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0