Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Imbierinė moliūgų sriuba

0
40 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

800  g
Moliūgų
800  g
Viščiukų broilerių filė
1500  ml
Vandens
100  g
Mėlynųjų pelėsių sūrio
4  Šaukštai
Miltų
2  a.š
Maltos saldžiosos paprikos
3  a.š
Aliejaus
3  Šaukštai
Sviesto
2  a.š
Alyvuogių aliejaus
1  a.š
Malto kumino
1 
Svogūno
1 
Obuolio
5  g
Imbiero šaknies
5  g
Čiobrelių
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
619.52 kcal
Angliavandeniai
42.59 g
Baltymas
56.72 g
Riebalai
26.27 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

40 Minučių
Sriubos paruošimas
10 Min
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinį, sudėkite kubeliais supjaustytus moliūgą ir obuolį.
Sriubos gaminimas
15 Min
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Pamaišydami kepkite ant nesmarkios ugnies. Kai svogūnas ims karamelizuotis, sudėkite supjaustytą imbierą. Dar maždaug 5 min. kepkite. Tada iš keptuvės viską sudėkite į puodą prie moliūgo, suberkite maltą papriką, kuminus. Viską sutrinkite iki tyrės.
Vištienos gaminimas
10 Min
Vištienos filė pabarstykite druska ir pipirais, pavoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol ims skrusti.
Imbierinės moliūgų sriubos patiekimas
5 Min
Išdalykite sriubą į lėkštes, užtrupinkite pelėsinį sūrį, užberkite čiobrelių ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Ragaukite su čiabata ir traškiais vištienos gabaliukais.
Imbierinė moliūgų sriuba

Sriubos paruošimas 4

Sriubos paruošimas Sriubos paruošimas Sriubos paruošimas
: Moliūgų, Vandens, MAGGI BIO daržovių sultinio, Obuolio

Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinį, sudėkite kubeliais supjaustytus moliūgą ir obuolį.

Imbierinė moliūgų sriuba

Sriubos gaminimas 4

Sriubos gaminimas Sriubos gaminimas Sriubos gaminimas
: Aliejaus, Svogūno, Imbiero šaknies, Čiobrelių, Druskos, Pipirų

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Pamaišydami kepkite ant nesmarkios ugnies. Kai svogūnas ims karamelizuotis, sudėkite supjaustytą imbierą. Dar maždaug 5 min. kepkite. Tada iš keptuvės viską sudėkite į puodą prie moliūgo, suberkite maltą papriką, kuminus. Viską sutrinkite iki tyrės.

Imbierinė moliūgų sriuba

Vištienos gaminimas 4

Vištienos gaminimas
: Viščiukų broilerių filė, Miltų, Sviesto

Vištienos filė pabarstykite druska ir pipirais, pavoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol ims skrusti.

Imbierinė moliūgų sriuba

Imbierinės moliūgų sriubos patiekimas 4

Imbierinės moliūgų sriubos patiekimas
: Mėlynųjų pelėsių sūrio, Alyvuogių aliejaus, Čiobrelių

Išdalykite sriubą į lėkštes, užtrupinkite pelėsinį sūrį, užberkite čiobrelių ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Ragaukite su čiabata ir traškiais vištienos gabaliukais.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą