Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Pamaišydami kepkite ant nesmarkios ugnies. Kai svogūnas ims karamelizuotis, sudėkite supjaustytą imbierą. Dar maždaug 5 min. kepkite. Tada iš keptuvės viską sudėkite į puodą prie moliūgo, suberkite maltą papriką, kuminus. Viską sutrinkite iki tyrės.
Vištienos gaminimas
10
Min
Vištienos filė pabarstykite druska ir pipirais, pavoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol ims skrusti.
Imbierinės moliūgų sriubos patiekimas
5
Min
Išdalykite sriubą į lėkštes, užtrupinkite pelėsinį sūrį, užberkite čiobrelių ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Ragaukite su čiabata ir traškiais vištienos gabaliukais.
Sriubos paruošimas
4
:
Moliūgų, Vandens, MAGGI BIO daržovių sultinio, Obuolio
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Pamaišydami kepkite ant nesmarkios ugnies. Kai svogūnas ims karamelizuotis, sudėkite supjaustytą imbierą. Dar maždaug 5 min. kepkite. Tada iš keptuvės viską sudėkite į puodą prie moliūgo, suberkite maltą papriką, kuminus. Viską sutrinkite iki tyrės.
Vištienos gaminimas
4
:
Viščiukų broilerių filė, Sviesto, Miltų
Vištienos filė pabarstykite druska ir pipirais, pavoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame svieste, kol ims skrusti.
Išdalykite sriubą į lėkštes, užtrupinkite pelėsinį sūrį, užberkite čiobrelių ir pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Ragaukite su čiabata ir traškiais vištienos gabaliukais.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0