Itališka kaimo sriuba
95
Min
Lengva
100
g
Lęšių
100
g
Avinžirnių
50
g
Baltųjų pupelių
50
g
Raudonųjų pupelių
2
Saliero
2
Morkų
1
Svogūno
1
Česnako skiltelės
1
Šaukštas
Alyvuogių aliejaus
2
a.š
Druskos
2
a.š
Pipirų
1
Šiek tiek
Šviežių petražolių
1
Ciabatta duonos
.
Rodyti maistines vertes
Energija
259.88 kcal
Angliavandeniai
45.76 g
Baltymai
11.35 g
Riebalai
5.16 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
95 Minučių
Avinžirnių, lęšių ir pupelių paruošimas
5 Min
Avinžirnius, lęšius ir pupeles išmirkyti per naktį (galima naudoti ir konservuotus avinžirnius, lęšius bei pupeles).
Sultinio paruošimas
10 Min
Užvirinti 2 l vandens. Į vandenį įdėti vieną Maggi BIO vištienos sultinio kubelį.
Daržovių paruošimas
10 Min
Morkas nuplauti, nuvalyti ir supjaustyti kubeliais. Svogūnus taip pat pjaustyti kubeliais. Saliero stiebus nulupti ir susmulkinti.
Gaminimas
60 Min
Į didesnį puodą įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus ir sudėti morkas bei svogūnus. Vėliau sudėti salierą ir smulkintą česnako skiltelę. Kai daržovės pradeda minkštėti, užpilti šiek tiek sultinio ir supilti lęšius, avinžirnius bei pupeles. Sultinio pilti tiek, kad apsemtų visus ingredientus. Virti apie 40-60 min., kol pupelės ir avinžirniai pilnai suminkštės.
Itališkos sriubos patiekimas
10 Min
Prie sriubos tinka apkepta duona ciabatta. Duoną supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska ir pipirais. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Patiekiant sriubą įberti šiek tiek smulkintų petražolių.
Komentarai 0