
Itališka kaimo sriuba
Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Avinžirnių, lęšių ir pupelių paruošimas
5 MinSultinio paruošimas
10 MinDaržovių paruošimas
10 MinGaminimas
60 MinItališkos sriubos patiekimas
10 Min
Avinžirnių, lęšių ir pupelių paruošimas 5
Avinžirnius, lęšius ir pupeles išmirkyti per naktį (galima naudoti ir konservuotus avinžirnius, lęšius bei pupeles).

Sultinio paruošimas 5
Užvirinti 2 l vandens. Į vandenį įdėti vieną Maggi BIO vištienos sultinio kubelį.

Daržovių paruošimas 5
Morkas nuplauti, nuvalyti ir supjaustyti kubeliais. Svogūnus taip pat pjaustyti kubeliais. Saliero stiebus nulupti ir susmulkinti.

Gaminimas 5
Į didesnį puodą įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus ir sudėti morkas bei svogūnus. Vėliau sudėti salierą ir smulkintą česnako skiltelę. Kai daržovės pradeda minkštėti, užpilti šiek tiek sultinio ir supilti lęšius, avinžirnius bei pupeles. Sultinio pilti tiek, kad apsemtų visus ingredientus. Virti apie 40-60 min., kol pupelės ir avinžirniai pilnai suminkštės.

Itališkos sriubos patiekimas 5
Prie sriubos tinka apkepta duona ciabatta. Duoną supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska ir pipirais. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Patiekiant sriubą įberti šiek tiek smulkintų petražolių.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0