Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Itališka kaimo sriuba

(0)
95 Min
Lengva

Ingredientai

-
4 Porcijos
+

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia

100  g
Lęšių
100  g
Avinžirnių
50  g
Baltųjų pupelių
50  g
Raudonųjų pupelių
2 
Saliero
2 
Morkų
1 
Svogūno
1 
Česnako skiltelės
1  Šaukštas
Alyvuogių aliejaus
2  a.š
Druskos
2  a.š
Pipirų
1  Šiek tiek
Šviežių petražolių
1 
Ciabatta duonos

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
Ingredientai dabar yra jūsų mainų srityje
.

Rodyti maistines vertes

Energija
259.88 kcal
Angliavandeniai
45.76 g
Baltymai
11.35 g
Riebalai
5.16 g
Informacija apie porciją
Gaminkime

Instrukcija

95 Minučių
Avinžirnių, lęšių ir pupelių paruošimas
5 Min
Avinžirnius, lęšius ir pupeles išmirkyti per naktį (galima naudoti ir konservuotus avinžirnius, lęšius bei pupeles).
Sultinio paruošimas
10 Min
Užvirinti 2 l vandens. Į vandenį įdėti vieną Maggi BIO vištienos sultinio kubelį.
Daržovių paruošimas
10 Min
Morkas nuplauti, nuvalyti ir supjaustyti kubeliais. Svogūnus taip pat pjaustyti kubeliais. Saliero stiebus nulupti ir susmulkinti.
Gaminimas
60 Min
Į didesnį puodą įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus ir sudėti morkas bei svogūnus. Vėliau sudėti salierą ir smulkintą česnako skiltelę. Kai daržovės pradeda minkštėti, užpilti šiek tiek sultinio ir supilti lęšius, avinžirnius bei pupeles. Sultinio pilti tiek, kad apsemtų visus ingredientus. Virti apie 40-60 min., kol pupelės ir avinžirniai pilnai suminkštės.
Itališkos sriubos patiekimas
10 Min
Prie sriubos tinka apkepta duona ciabatta. Duoną supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska ir pipirais. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Patiekiant sriubą įberti šiek tiek smulkintų petražolių.
Itališka kaimo sriuba

Avinžirnių, lęšių ir pupelių paruošimas 5

: Lęšių, Avinžirnių, Baltųjų pupelių, Raudonųjų pupelių

Avinžirnius, lęšius ir pupeles išmirkyti per naktį (galima naudoti ir konservuotus avinžirnius, lęšius bei pupeles).

Itališka kaimo sriuba

Sultinio paruošimas 5

: MAGGI BIO vištienos sultinio

Užvirinti 2 l vandens. Į vandenį įdėti vieną Maggi BIO vištienos sultinio kubelį.

Itališka kaimo sriuba

Daržovių paruošimas 5

: Saliero, Morkų, Svogūno

Morkas nuplauti, nuvalyti ir supjaustyti kubeliais. Svogūnus taip pat pjaustyti kubeliais. Saliero stiebus nulupti ir susmulkinti.

Itališka kaimo sriuba

Gaminimas 5

Gaminimas
: Lęšių, Avinžirnių, Baltųjų pupelių, Raudonųjų pupelių, MAGGI BIO vištienos sultinio, Saliero, Morkų, Svogūno, Alyvuogių aliejaus

Į didesnį puodą įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus ir sudėti morkas bei svogūnus. Vėliau sudėti salierą ir smulkintą česnako skiltelę. Kai daržovės pradeda minkštėti, užpilti šiek tiek sultinio ir supilti lęšius, avinžirnius bei pupeles. Sultinio pilti tiek, kad apsemtų visus ingredientus. Virti apie 40-60 min., kol pupelės ir avinžirniai pilnai suminkštės.

Itališka kaimo sriuba

Itališkos sriubos patiekimas 5

Itališkos sriubos patiekimas
: Alyvuogių aliejaus, Druskos, Pipirų, Šviežių petražolių, Ciabatta duonos

Prie sriubos tinka apkepta duona ciabatta. Duoną supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska ir pipirais. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Patiekiant sriubą įberti šiek tiek smulkintų petražolių.

Receptas PDF formatu
parsisiųsti
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Siųsti
Asset 10

Komentarai 0

0/4000
Įveskite savo vardą