Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Maggi
Maggi
  • Paieška
  • Receptai
  • #tausokime maistą
  • Maggi Ambasadoriai
  • Maggi
  • Produktai
  • Prisijungti
  • Visi receptai
  • Greiti patiekalai
  • Grill patiekalai
  • Jūsų šventiniam stalui
  • Makaronų patiekalai
  • Mėsos patiekalai
  • Sriubos
  • Vegetariški patiekalai
  • Tausokime maistą kartu!
  • Kaip planuoti savo pirkinius?
  • Patarimai ir įkvėpimai
  • Apie Maggi
  • Renginiai
  • Visi produktai
  • Sultiniai
  • Padažai
  • Mišiniai antriems patiekalams
  • Prieskoniai
  • Greitai paruošiami patiekalai
Itališki virtinukai Gnocchi su rikotos sūriu

Itališki virtinukai Gnocchi su rikotos sūriu

(0)
30 Min
Lengva
Pirkti

Ingredientai

2 Porcijos

Šis patiekalas buvo optimizuotas 2 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Bulvių
2 
Kiaušinių
200  g
Rikotos sūrio
50  g
Parmezano sūrio
250  g
Miltų
150  g
Sviesto
3 
Šalavijo lapelių
5  g
MAGGI prieskonių mišinio Persilade
1  a.š
Pipirų
Kopijuoti

Patarimai ir triukai

Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.

Eksportuoti ingredientus

Pasirinkite iš ingredientų sąrašo

Kopijuoti
.

Rodyti maistines vertes

Energija
1488.07 kcal
Angliavandeniai
127.2 g
Riebalai
89.23 g
Baltymai
44.76 g
Informacija apie porciją

Instrukcija

30 Minučių
  • Tešlos paruošimas

    20 Min
    Išvirti neluptas bulves ant silpnos kaitros. Išvirusias nulupti ir sutrinti. Iš trintų bulvių suformuoti „šulinėlį“, suberti miltus, rikotos sūrį, tarkuotą parmezano sūrį, du kiaušinio trynius ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Tešla turi būti minkšta ir elastinga. Gautą masę padalinti į keletą dalių, paberti miltų ant stalo ir rankomis iškočioti 2-3 cm storio "dešreles". Supjaustyti jas 1-2 cm storio gabaliukais. Sumesti juos į pasūdytą verdantį vandenį ir laukti, kol iškils. Pavirti 1-2 minutes ir su kiaurasamčiu ištraukti į indą.
  • Patiekalo paruošimas

    10 Min
    Į įkaitintą keptuvę įdėti sviestą ir jam pradėjus skystėti, įmesti šalavijo lapus. Pakepinti, kol šalavijo lapeliai apskrus ir įgaus auksinę spalvą. Į keptuvę sudėti gnocchi, paskaninti pipirais ir persilade prieskoniais. Užtenka apkepti 2 minutes ir jau galima ragauti. Kad būtų dar skaniau, serviruojant užberti šiek tiek parmezano sūrio.
Itališki virtinukai Gnocchi su rikotos sūriu

Tešlos paruošimas 2

Tešlos paruošimas Tešlos paruošimas Tešlos paruošimas Tešlos paruošimas Tešlos paruošimas Tešlos paruošimas
: Bulvių, Kiaušinių, Rikotos sūrio, Miltų, Parmezano sūrio

Išvirti neluptas bulves ant silpnos kaitros. Išvirusias nulupti ir sutrinti. Iš trintų bulvių suformuoti „šulinėlį“, suberti miltus, rikotos sūrį, tarkuotą parmezano sūrį, du kiaušinio trynius ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Tešla turi būti minkšta ir elastinga. Gautą masę padalinti į keletą dalių, paberti miltų ant stalo ir rankomis iškočioti 2-3 cm storio "dešreles". Supjaustyti jas 1-2 cm storio gabaliukais. Sumesti juos į pasūdytą verdantį vandenį ir laukti, kol iškils. Pavirti 1-2 minutes ir su kiaurasamčiu ištraukti į indą.

Itališki virtinukai Gnocchi su rikotos sūriu

Patiekalo paruošimas 2

Patiekalo paruošimas
: Sviesto, Pipirų, MAGGI prieskonių mišinio Persilade, Šalavijo lapelių

Į įkaitintą keptuvę įdėti sviestą ir jam pradėjus skystėti, įmesti šalavijo lapus. Pakepinti, kol šalavijo lapeliai apskrus ir įgaus auksinę spalvą. Į keptuvę sudėti gnocchi, paskaninti pipirais ir persilade prieskoniais. Užtenka apkepti 2 minutes ir jau galima ragauti. Kad būtų dar skaniau, serviruojant užberti šiek tiek parmezano sūrio.

Receptas PDF formatu

Ačiū už įvertinimą!

Mes laukiame jūsų apžvalgos!

Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.

Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.

Submit

Komentarai 0

Please enter proper keywords 0/4000
Įveskite savo vardą
Atšaukti
Siųsti
Komentuoti įkelti daugiau

Atraskite daugiau receptų

  • Italų
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Pietūs
  • Šeimos patiekalai
  • Su sūriu
  • Vakarienė
  • Vegetariški

Raskite daugiau receptų

Parodykite daugiau receptų

  • Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

    Vegetariška lazanija su rikotos sūriu

    70 Min Lengva
  • Bulvių pyragas su jautiena

    Bulvių pyragas su jautiena

    70 Min Lengva
  • Bulvių pyragas su rūkytu mocarelos sūriu

    Bulvių pyragas su rūkytu mocarelos sūriu

    45 Min Lengva
  • Mėsos kukuliai su spagečiais

    Mėsos kukuliai su spagečiais

    32 Min Lengva

Parodykite daugiau receptų

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Privatumo nuostatos
  • Slapukai
  • Susisiekite su mumis
  • Nuostatos ir sąlygos
  • LT
  • LV
  • ET