
Itališki virtinukai Gnocchi su rikotos sūriu
Šis patiekalas buvo optimizuotas 2 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Tešlos paruošimas
20 MinPatiekalo paruošimas
10 Min
Tešlos paruošimas 2
Išvirti neluptas bulves ant silpnos kaitros. Išvirusias nulupti ir sutrinti. Iš trintų bulvių suformuoti „šulinėlį“, suberti miltus, rikotos sūrį, tarkuotą parmezano sūrį, du kiaušinio trynius ir viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Tešla turi būti minkšta ir elastinga. Gautą masę padalinti į keletą dalių, paberti miltų ant stalo ir rankomis iškočioti 2-3 cm storio "dešreles". Supjaustyti jas 1-2 cm storio gabaliukais. Sumesti juos į pasūdytą verdantį vandenį ir laukti, kol iškils. Pavirti 1-2 minutes ir su kiaurasamčiu ištraukti į indą.

Patiekalo paruošimas 2
Į įkaitintą keptuvę įdėti sviestą ir jam pradėjus skystėti, įmesti šalavijo lapus. Pakepinti, kol šalavijo lapeliai apskrus ir įgaus auksinę spalvą. Į keptuvę sudėti gnocchi, paskaninti pipirais ir persilade prieskoniais. Užtenka apkepti 2 minutes ir jau galima ragauti. Kad būtų dar skaniau, serviruojant užberti šiek tiek parmezano sūrio.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0