Kambario temperatūros jautieną įtrinkite alyvuogių aliejaus ir Vusterio padažo mišiniu, palikite 15-20 min. pasimarinuoti.Įkaitintoje grilio keptuvėje kepkite jautieną po maždaug 4 min. kiekvieną pusę. Iškeptą pagardinkite pipirais.
Bulvių paruošimas
25
Min
Bulves sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 min. virkite. Tada nusunkite, sudėkite į kepimo skardą. Kiekvieną bulvę šaukštu ar mentele spustelkite, kad įtrūktų odelė, ir pašlakstę kepimo aliejumi, pašaukite į 200-220 °C orkaitę. Kepkite, kol ims skrusti.
Garnyro paruošimas
5
Min
Ridikėlius bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska bei pipirais ir patiekite su iškepta mėsa ir bulvėmis. Ragaukite su MAGGI kečupu.
Mėsos paruošimas
3
Kambario temperatūros jautieną įtrinkite alyvuogių aliejaus ir Vusterio padažo mišiniu, palikite 15-20 min. pasimarinuoti.Įkaitintoje grilio keptuvėje kepkite jautieną po maždaug 4 min. kiekvieną pusę. Iškeptą pagardinkite pipirais.
Bulvių paruošimas
3
Bulves sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 min. virkite. Tada nusunkite, sudėkite į kepimo skardą. Kiekvieną bulvę šaukštu ar mentele spustelkite, kad įtrūktų odelė, ir pašlakstę kepimo aliejumi, pašaukite į 200-220 °C orkaitę. Kepkite, kol ims skrusti.
Garnyro paruošimas
3
Ridikėlius bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska bei pipirais ir patiekite su iškepta mėsa ir bulvėmis. Ragaukite su MAGGI kečupu.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0