
Kepta jautiena
Šis patiekalas buvo optimizuotas 2 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Mėsos paruošimas
30 MinBulvių paruošimas
25 MinGarnyro paruošimas
5 Min
Mėsos paruošimas 3
Kambario temperatūros jautieną įtrinkite alyvuogių aliejaus ir Vusterio padažo mišiniu, palikite 15-20 min. pasimarinuoti.Įkaitintoje grilio keptuvėje kepkite jautieną po maždaug 4 min. kiekvieną pusę. Iškeptą pagardinkite pipirais.

Bulvių paruošimas 3
Bulves sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 min. virkite. Tada nusunkite, sudėkite į kepimo skardą. Kiekvieną bulvę šaukštu ar mentele spustelkite, kad įtrūktų odelė, ir pašlakstę kepimo aliejumi, pašaukite į 200-220 °C orkaitę. Kepkite, kol ims skrusti.

Garnyro paruošimas 3
Ridikėlius bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, pagardinkite druska bei pipirais ir patiekite su iškepta mėsa ir bulvėmis. Ragaukite su MAGGI kečupu.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0