Keptas karšis
150
Min
Lengva
1500
g
Karšio
1.5
a.š
2
Šaukštai
Alyvuogių aliejus
5
Šaukštai
Miltų
1
a.š
Druskos
4
Agurkų
.
Rodyti maistines vertes
Energija
578.93 kcal
Angliavandeniai
31.9 g
Baltymas
74.33 g
Riebalai
14.92 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
150 Minučių
Žuvies paruošimas
120 Min
Žuvį nuplaukite, popieriniu rankšluosčiu nusausinkite. MAGGI prieskonius sumaišykite su alyvuogių aliejumi. Šiuo mišiniu įtrinkite žuvį ir padėkite į šaldytuvą 1-2 val
Kepimas
20 Min
Tada kiekvieną žuvies gabaliuką pavoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje, kiekvieną pusę po 4-5 min. Jeigu reikia, užberkite truputį druskos
Patiekimas
10 Min
Iškeptą žuvį ragaukite su šviežiomis daržovėmis ar jų salotomis.
Komentarai 0