Keptos paprikos įdarytos malta mėsa ir daržovėmis
Šis patiekalas buvo optimizuotas 8 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Daržovių paruošimas
10 MinPerlinių kruopų paruošimas
15 MinGaminimas
2 MinPaprikų paruošimas
30 MinPaprikų kepimas
45 MinPatiekimas
1 MinDaržovių paruošimas 6
Nulupkite ir sutarkuokite morkas. Supjaustykite pertražoles ir viską sudėkite į dubenį.
Perlinių kruopų paruošimas 6
Perlines kruopas verdame pasūdytame verdančiame vandenyje apie 15 minučių - nusausiname ir atvėsiname.
Gaminimas 6
Mėsą sumaišykite su kruopomis. Į puodą supilkite konservuotus pomidorus, įdėkite raudonėlio, česnako, čiobrelių, tarkuotų daržovių ir sultinio. Visa tai pagardinkite druska ir pipirais, ir kruopščiai išmaišykite.
Paprikų paruošimas 6
Paprikas perpjaukite ir išimkite sėklas. Į paprikos vidų sudėkite gautą mėsos, kruopų ir daržovių mišinį. Paprikas sudėkite į orkaitei tinkamą kepti indą.
Paprikų kepimas 6
Paprikas kepkite 180 * C temperatūroje apie 45 minutes. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, paprikas galite pabarstyti tarkuotu sūriu.
Patiekimas 6
Iškepusias įdarytas paprikas pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0