Keptos vištienos šlaunelės su šparagais
45
Min
Lengva
4
Vištienos šlaunelės
1
Šaukštas
4
Šaukštai
Alyvuogių aliejaus
400
g
Žalių šparagų
1
Žiupsnelis
Svogūnų laiškų
1
a.š
Druskos
0.5
Galva
Žalias kopūstas
40
g
Morkų
4
Šaukštai
Alyvuogių aliejaus
2
Šaukštai
Baltojo balzaminio acto
2
Šaukštai
Klevų sirupas
0.5
a.š
Pipirų
.
Rodyti maistines vertes
Energija
403.52 kcal
Angliavandeniai
20.55 g
Baltymas
12.69 g
Riebalai
31.57 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
45 Minučių
Mėsos paruošimas
30 Min
Aliejų sumaišykite su pasirinktais MAGGI prieskoniais ir šiuo mišiniu įtrinkite šlauneles. Sudėkite jas į kepimo skardą ir pašaukite į 200 °C orkaitę. Kepkite maždaug 25 min.
Šparagų paruošimas
6 Min
Tada pašalinkite šparagų žievę ir sudėkite juos šalia šlaunelių į mėsos sultis, užberkite truputį druskos. Jei mėsos sulčių mažai, pašlakstykite šparagus aliejumi. Grąžinkite skardą į orkaitę ir kepkite dar maždaug 12-15 min.
Salotų paruošimas
15 Min
Salotoms kopūstą smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite. Dubenyje juos užpilkite aliejumi, sirupu bei balzaminiu actu ir pagardinkite druska, pipirais. Viską gerai išmaišykite, o dar geriau - ranka sumaigykite paspausdami delnuose ingredientus, kad daržovės greičiau įsigertų marinato.
Patiekimas
5 Min
Iškeptas šlauneles ragaukite su šparagais ir kopūstų salotomis.
Komentarai 0