
Kiaulienos nugarinė su grietinėlės padažu
Šis patiekalas buvo optimizuotas 2 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Kiaulienos gaminimas
12 MinSaldžiųjų bulvių gaminimas
15 MinGrietinėlės padažo paruošimas
10 Min
Kiaulienos gaminimas 3
Nuplautą, nusausintą kiaulieną supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, užberkite druskos, pipirų ir kepkite maždaug 12 min. ant vidutinio karštumo ugnies kartas nuo karto pavartydami.

Saldžiųjų bulvių gaminimas 3
Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais, sudėkite prie mėsos ir viską pamaišydami dar kepkite maždaug 15 min.

Grietinėlės padažo paruošimas 3
Tada išmaišykite grietinėlę ir „MAGGI Idea“ pakelio turinį, supilkite į keptuvę su mėsa ir saldžiosiomis bulvėmis. Pamaišydami kaitinkite ant nesmarkios ugnies, kol padažas ims tirštėti. Ant paruošto patiekalo užberkite žalumynų.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0