Mėsą supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir dubenyje delnais smarkiai juos pamaigykite.
Inde vandenį, actą ir druską maišykite, kol pastaroji ištirps.
Į marinavimo indo dugną įdėkite saują svogūnų, sluoksnį mėsos, lauro lapą, keletą pipirų. Tada - vėl sluoksnį svogūnų, mėsos, lauro lapą, pipirų. Ir taip, kol susluoksniuosite visą mėsą ir svogūnus. Galiausiai užpilkite marinatą, taip pat sultis iš svogūnų indo ir šašlykus padėkite į šaldytuvą 8-9 val.
Mėsos kepimas
30
Min
Tuomet šašlykus suverkite ant iešmų ir juos pasukiodami kepkite virš žarijų, kol mėsa ims truputį skrusti.
Garnyras
20
Min
Cukinijas supjaustykite maždaug 2 cm griežinėliais ir sudėkite į dubenį su paprikomis, užpilkite aliejų, užberkite druskos arba MAGGI prieskonių ir viską išmaišykite. Tada suverkite ant iešmų ir kepkite virš žarijų.
Šašlykus ir daržoves ragaukite su MAGGI kečupu.
Mėsos paruošimas
3
Mėsą supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir dubenyje delnais smarkiai juos pamaigykite.
Inde vandenį, actą ir druską maišykite, kol pastaroji ištirps.
Į marinavimo indo dugną įdėkite saują svogūnų, sluoksnį mėsos, lauro lapą, keletą pipirų. Tada - vėl sluoksnį svogūnų, mėsos, lauro lapą, pipirų. Ir taip, kol susluoksniuosite visą mėsą ir svogūnus. Galiausiai užpilkite marinatą, taip pat sultis iš svogūnų indo ir šašlykus padėkite į šaldytuvą 8-9 val.
Mėsos kepimas
3
Tuomet šašlykus suverkite ant iešmų ir juos pasukiodami kepkite virš žarijų, kol mėsa ims truputį skrusti.
Garnyras
3
Cukinijas supjaustykite maždaug 2 cm griežinėliais ir sudėkite į dubenį su paprikomis, užpilkite aliejų, užberkite druskos arba MAGGI prieskonių ir viską išmaišykite. Tada suverkite ant iešmų ir kepkite virš žarijų.
Šašlykus ir daržoves ragaukite su MAGGI kečupu.