Kiaulienos šašlykai
590
Min
Tarpinis
1
kg
Kiaulienos sprandinės
0.5
Puodelis
Obuolių acto
1
Stiklinė
Vandens
5
Svogūno
2
Lauro lapų
0.5
Šaukštas
Druskos
1
a.š
Pipirų
2
Mažos cukinijos
3
Žaliųjų paprikų
3
Šaukštai
Aliejaus
2
a.š
Druskos
0.5
a.š
Pipirų
4
Šaukštai
.
Rodyti maistines vertes
Energija
516.67 kcal
Angliavandeniai
25.64 g
Baltymas
59.1 g
Riebalai
19.82 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
590 Minučių
Mėsos paruošimas
540 Min
Mėsą supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir dubenyje delnais smarkiai juos pamaigykite.
Inde vandenį, actą ir druską maišykite, kol pastaroji ištirps.
Į marinavimo indo dugną įdėkite saują svogūnų, sluoksnį mėsos, lauro lapą, keletą pipirų. Tada - vėl sluoksnį svogūnų, mėsos, lauro lapą, pipirų. Ir taip, kol susluoksniuosite visą mėsą ir svogūnus. Galiausiai užpilkite marinatą, taip pat sultis iš svogūnų indo ir šašlykus padėkite į šaldytuvą 8-9 val.
Mėsos kepimas
30 Min
Tuomet šašlykus suverkite ant iešmų ir juos pasukiodami kepkite virš žarijų, kol mėsa ims truputį skrusti.
Garnyras
20 Min
Cukinijas supjaustykite maždaug 2 cm griežinėliais ir sudėkite į dubenį su paprikomis, užpilkite aliejų, užberkite druskos arba MAGGI prieskonių ir viską išmaišykite. Tada suverkite ant iešmų ir kepkite virš žarijų.
Šašlykus ir daržoves ragaukite su MAGGI kečupu.
Komentarai 0