
Kibinai su kiauliena
Šis patiekalas buvo optimizuotas 10 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Tešlos paruošimas
20 MinMėsos paruošimas
15 MinKibinų paruošimas
50 Min
Tešlos paruošimas 3
Tešlai sviestą sutarkuokite ir sumaišykite su miltais, druska, grietine ir kiaušiniais. Viską gerai suminkykite į kamuolį. Padalinkite tešlą į 10 lygių dalių.

Mėsos paruošimas 3
Įdarui svogūnus susmulkinkite, pagardinkite druska ir pamaišydami kepkite ant nesmarkios ugnies, kol ims karamelizuotis. Tada įmaišykite baltąjį balzaminį actą ir dar 1-2 min. kepkite, po to nukelkite nuo ugnies. Kiaulieną sumaišykite su svogūnais ir MAGGI prieskoniais.

Kibinų paruošimas 3
Iš tešlos gabaliuko delnais suformuokite kamuoliuką, suplokite jį, paploninkite, uždėkite 2 šaukštus įdaro ir, užlenkę tešlą virš įdaro, sulipdykite ją. Taip paruoštus kibinus patepkite kiaušinio plakiniu užberkite sezamų ir kepkite 180 °C orkaitėje 45 min., kol ims gražiai rusvėti. Sultiniui karštame vandenyje išmaišykite MAGGI ruošinį ir ragaukite jį su iškeptais kibinais.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0