Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
300 g vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis. Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje arba wok keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite vištieną ir kepkite iki auksinės spalvos. Išimkite vištieną iš keptuvės ir atidėkite į šalį.
Morką supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną plonais kubeliais, papriką juostelėmis.
Į tą pačią keptuvę, kurioje kepėte vištieną, įpilkite aliejaus ir suberkite morkas, svogūną ir papriką. Kepkite, kol daržovės suminkštės ir lengvai apskrus.
Tuo tarpu pagal instrukcijas ant pakuotės išvirkite makaronus. Nusausinkite makaronus ir atidėkite į šalį.
Į daržoves įpilkite 1 pakelį Teriyaki pastos ir 1 šaukštą austrių padažo. Sumaišykite, kad susimaišytų visi ingredientai. Sudėkite išvirtus makaronus į keptuvę su daržovėmis ir padažu. Kruopščiai išmaišykite, kad makaronai pasidengtų padažu.
Sudėkite keptą vištieną atgal į keptuvę ir gerai išmaišykite.