Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Moliūgą nulupkite, supjaustykite gabalėliais, užpilkite alyvuogių aliejumi ir kepkite 180°C orkaitėje, kol suminkštės.
Šaukštą sultinio sumaišykite su 0,5 l vandens ir užvirinkite.
Iškepusį moliūgą dėkite į puodą, supilkite apie 250 ml sultinio ir sumaišykite rankiniu trintuvu iki vientisos masės.
Jei sriuba per tiršta, įpilkite daugiau sultinio.
Šoninę supjaustykite kubeliais ir pakepinkite sausoje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos. Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
Toje pačioje keptuvėje pakepinkite duoną iki auksinės rudos spalvos.
Patiekite kreminę moliūgų sriubą su šonine, skrebučiais ir laiškiniais česnakais.