
Lašišų ir kininių kopūstų vėrinukai
Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Lašišos paruošimas
190 MinLašišos kepimas
25 Min
Lašišos paruošimas 2
Lašišų filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 3x3 cm ar kiek didesniais kubeliais. Marinatui į dubenį supilkite sojų padažą, miriną bei actą ir šiame mišinyje maišydami ištirpinkite cukrų. Tada į šį mišinį sudėkite lašišų gabaliukus. Padėkite dubenį į šaldytuvą 2-3 val.

Lašišos kepimas 2
Vėrinukams kopūstus nuplaukite, nusausinkite ir suverkite pramaišiui su lašišų gabaliukais. Kiekvieną vėrinuką verkite ant dviejų iešmų, kad būtų patogu vartyti. Apipurkškite vėrinukus aliejumi, pabarstykite druska ir kepkite ant grotelių, virš žarijų – kol žuvis bus iškepusi. Iškeptus vėrinukus pabarstykite sezamais ir ragaukite su MAGGI kečupu.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0