Lašišų kotletai saldžiarūgščiame padaže
63
Min
Lengva
500
g
Bulvių
500
g
Lašišų filė
150
ml
Pieno
2
Lauro lapų
2
Kiaušinių
120
g
Maltų džiūvėsėlių
4
Šaukštai
Aliejaus
1
Citrinos
.
Rodyti maistines vertes
Energija
333.13 kcal
Angliavandeniai
34.12 g
Baltymas
19.47 g
Riebalai
12.85 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
63 Minučių
Bulvių paruošimas
20 Min
Bulves supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir dubenyje sutrinkite šakute.
Lašišos paruošimas
18 Min
Lašišą ir lauro lapelius įdėkite į keptuvę, užpilkite vandenį arba pieną. Kai skystis užvirs, karštį sumažinkite iki silpno ir žuvį troškinkite maždaug 10 min.
Kotletų gaminimas
5 Min
Tada žuvį perkelkite į dubenį prie bulvių, įmuškite kiaušinius, įberkite pusę džiūvėsėlių, druskos, pipirų, sukapotų žalumynų ir delnais formuokite kotletukus.
Kotletų kepimas
20 Min
Pavoliokite juos likusiuose džiūvėsėliuose ir kepkite ant vidutinės kaitros įkaitintame aliejuje. Tada užpilkite MAGGI padažą ir viską dar 3 min. pakaitinkite. Patiekite su citrinos skiltelėmis, žalumynais.
Komentarai 0