Lavašas su kepta vištiena
35
Min
Lengva
4
Vištienos krūtinėlės
1
Kiaušinių
2
Šaukštai
Maltų džiūvėsėlių
2
Šaukštai
Aliejaus
100
g
Natūralaus jogurto
2
Šaukštai
2
Lavašo lapų
4
Salotų lapų
1
Puodelis
Slyvinių pomidorų
.
Rodyti maistines vertes
Energija
232.72 kcal
Angliavandeniai
21.91 g
Baltymas
14.09 g
Riebalai
9.83 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
35 Minučių
Mėsos paruošimas
15 Min
Kiaušinį išplakite su MAGGI prieskoniais. Plakinyje suvilgykite vištienos gabaliukus, pavoliokite juos džiūvėsėliuose ir iškepkite įkaitintame aliejuje.
Lavašo paruošimas
15 Min
Jogurtą išmaišykite su kečupu ir ištepkite šiuo pagardu lavašo lapus. Užtieskite ant viršaus salotų lapus. Prie lavašo krašto išilgai dėkite po du vištienos gabaliukus ir truputį pavyniokite lyg vyniotinį. Tada užlenkite lavašą iš šonų centro link ir tada toliau vyniokite iki galo lyg vyniotinį.
Pateikimas
5 Min
Supjaustykite lavašo vyniotinius griežinėliais. Ragaukite su sultenėmis ir pomidorais.
Komentarai 0