Puode užvirinkite vandenį, įberkite MAGGI sultinio kubelius, įdėkite sviestą ir supilkite kruopas. Nuolat maišykite. Kai košė ims virti, karštį sumažinkite iki silpno ir nuolat maišydami virkite toliau. Jei košei sutirštėjus ji nebus dar išvirusi, įpilkite dar truputį vandens ir virkite toliau. Baigiant virti įmaišykite parmezaną.
Kukulių paruošimas
30
Min
Dubenyje suminkykite maltą mėsą, MAGGI prieskonius, džiūvėsėlius ir kiaušinį. Delnais suformuokite mažus kamuoliukus ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Patiekimas
20
Min
Kai košė išvirs, patiekite ją su kukuliukais, pagardintais susmulkintu rozmarinu bei MAGGI kečupu.
Košės paruošimas
3
Puode užvirinkite vandenį, įberkite MAGGI sultinio kubelius, įdėkite sviestą ir supilkite kruopas. Nuolat maišykite. Kai košė ims virti, karštį sumažinkite iki silpno ir nuolat maišydami virkite toliau. Jei košei sutirštėjus ji nebus dar išvirusi, įpilkite dar truputį vandens ir virkite toliau. Baigiant virti įmaišykite parmezaną.
Kukulių paruošimas
3
Dubenyje suminkykite maltą mėsą, MAGGI prieskonius, džiūvėsėlius ir kiaušinį. Delnais suformuokite mažus kamuoliukus ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Patiekimas
3
Kai košė išvirs, patiekite ją su kukuliukais, pagardintais susmulkintu rozmarinu bei MAGGI kečupu.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0