Meksikietiškas troškinys
60
Min
Lengva
2
Svogūno
2
Šaukštai
Aliejaus
4
Česnako skiltelių
1
Morkų
1
Saldžiosios paprikos
1
Aitriosios paprikos
200
g
Maltos jautienos
200
g
Maltos kiaulienos
150
g
Konservuotų kukurūzų
400
g
Konservuotų pupelių
1
Šaukštas
Šviežių petražolių
4
Šaukštai
Graikiško jogurto
1
Žaliosios citrinos
6
Šaukštai
Čederio sūrio
4
Tortilijų paplotėlių
.
Rodyti maistines vertes
Energija
640.86 kcal
Angliavandeniai
54.97 g
Baltymas
33.97 g
Riebalai
30.64 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
60 Minučių
Daržovių paruošimas
10 Min
Didelėje keptuvėje aukštais kraštais įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkiai sukapotus svogūnus ir pamaišydami kepkite, kol tarps skaidrūs. Tada įmaišykite sutrintą česnaką, smulkiai sutarkuotą morką, kubeliais supjaustytą saldžiąją papriką ir 3-4 min. troškinkite. Įmaišykite smulkiai sukapotą aitriąją papriką.
Mėsos paruošimas
30 Min
Sudėkite mėsą ir entele susmulkinkite, kad būtų mažų gumuliukų konsistencijos. Sudėkite nusunktus kukurūzus bei kiaurasamtyje šaltu vandeniu perlietas pupeles, supilkite MAGGI padažą ir uždengę keptuvę viską troškinkite maždaug 30 min. Baigiant troškinti įmaišykite petražoles
Tortilijų paruošimas
15 Min
Tortilijas apiberkite sūriu ir 200 °C orkaitėje kepkite, kol sūris išsilydys.
Pateikimas
5 Min
Patiekdami troškinį pagardinkite jogurtu, aitriosios paprikos dribsniais. Patiekalą pagardinkite žaliosios citrinos sultimis.
Komentarai 0