Krevetes atitirpinkite, nuplaukite ir palikite apdžiūti.
Gaminimas
10
Min
Svogūnus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite svieste bei aliejuje ant nesmarkios kaitros 6-7 min. Užpilkite vyną ir pamišydami kepkite 1-2 min.
Troškinio gaminimas
10
Min
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinį ir sudėkite svogūnus iš keptuvės, įmaišykite pomidorų pastą. Po 1-2 min. sudėkite menkių filė, krevetes ir drungnu vandeniu perlietus žirnelius. Puodą uždenkite ir troškinkite 4-5 min.
Ryžių paruošimas
10
Min
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.
Troškinio patiekimas
1
Min
Paruoštą troškinį pagardinkite druska, aitriąja paprika, juodaisiais pipirais ir ragaukite su ryžiais.
Krevečių paruošimas
5
:
Krevečių
Krevetes atitirpinkite, nuplaukite ir palikite apdžiūti.
Gaminimas
5
:
Svogūnų, Sviesto, Baltojo vyno
Svogūnus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite svieste bei aliejuje ant nesmarkios kaitros 6-7 min. Užpilkite vyną ir pamišydami kepkite 1-2 min.
Troškinio gaminimas
5
:
Šviežios menkių filė, Šaldytų žirnelių, Pomidorų pastos, Vandens
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinį ir sudėkite svogūnus iš keptuvės, įmaišykite pomidorų pastą. Po 1-2 min. sudėkite menkių filė, krevetes ir drungnu vandeniu perlietus žirnelius. Puodą uždenkite ir troškinkite 4-5 min.
Ryžių paruošimas
5
:
Basmatti ryžių
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.
Troškinio patiekimas
5
Paruoštą troškinį pagardinkite druska, aitriąja paprika, juodaisiais pipirais ir ragaukite su ryžiais.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0