Menkių ir krevečių troškinys
41
Min
Lengva
.
Rodyti maistines vertes
Energija
430.75 kcal
Angliavandeniai
36.64 g
Baltymas
37.27 g
Riebalai
10.65 g
Informacija apie porciją
Instrukcija
41 Minučių
Krevečių paruošimas
10 Min
Krevetes atitirpinkite, nuplaukite ir palikite apdžiūti.
Gaminimas
10 Min
Svogūnus susmulkinkite ir pamaišydami kepkite svieste bei aliejuje ant nesmarkios kaitros 6-7 min. Užpilkite vyną ir pamišydami kepkite 1-2 min.
Troškinio gaminimas
10 Min
Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinį ir sudėkite svogūnus iš keptuvės, įmaišykite pomidorų pastą. Po 1-2 min. sudėkite menkių filė, krevetes ir drungnu vandeniu perlietus žirnelius. Puodą uždenkite ir troškinkite 4-5 min.
Ryžių paruošimas
10 Min
Ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės.
Troškinio patiekimas
1 Min
Paruoštą troškinį pagardinkite druska, aitriąja paprika, juodaisiais pipirais ir ragaukite su ryžiais.
Komentarai 0