Duonos riekeles iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje.
Malta mėsą sumaišykite su išplaktu kiaušiniu, MAGGI prieskoniais ir džiūvėsėliais. Delnais suformuokite kotletukus ir kepkite ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių maždaug po 4 min.
Mėsainio paruošimas
10
Min
Avokadą nulupkite, kauliuką pašalinkite, minkštimą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant apatinių mėsainių riekelių, užklokite keletą salotų lapų. Ant šių uždėkite po kotletuką. Tada užvožkite viršutinę duonos riekelę ir susmeikite mėsainius, sykiu ant viršaus prismeigdami pomidorus ir agurkėlius. Ragaukite mėsainius su sultimis arba MAGGI sultiniu.
Mėsos paruošimas
2
Duonos riekeles iš abiejų pusių paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje.
Malta mėsą sumaišykite su išplaktu kiaušiniu, MAGGI prieskoniais ir džiūvėsėliais. Delnais suformuokite kotletukus ir kepkite ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių maždaug po 4 min.
Mėsainio paruošimas
2
Avokadą nulupkite, kauliuką pašalinkite, minkštimą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant apatinių mėsainių riekelių, užklokite keletą salotų lapų. Ant šių uždėkite po kotletuką. Tada užvožkite viršutinę duonos riekelę ir susmeikite mėsainius, sykiu ant viršaus prismeigdami pomidorus ir agurkėlius. Ragaukite mėsainius su sultimis arba MAGGI sultiniu.
Receptas PDF formatu
Ačiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0