Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius:
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Į jautienos faršą sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, petražoles, tarkuotą parmezano sūrį, džiuvėsėlius ir įmušti kiaušinį. Viską išmaišyti iki vientisos masės. Į nedidelį dubenį įpilti vandens, kuriame drėkinant rankas formuoti apvalius, nedidelio dydžio kukulius ir dėti kepti į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi ir viena skiltele česnako.
Šiek tiek apkepus supilti baltą vyną. Jam nugaravus įpilti MAGGI meksikietiško stiliaus pomidorų padažo. Sumažinus teperatūrą ir troškinti apie 10 min.
Į verdantį vandenį sudėti spagečius. Jiems suminkštėjus nupilti vandenį su kiaurasamčiu. Dėti į didesnį indą, apšlakstyti alyvuogiu aliejumi ir išmaišyti. Ant spagečių dėti mėsos kukulius su padažu, pagardinti parmezano sūriu ir baziliko lapeliais.