
Mėsos kukuliai su spagečiais
Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką. Čia rasite daugiau informacijos apie pakoreguotus porcijų dydžius: Čia
Patarimai ir triukai
Mūsų geriausi patarimai ir patarimai, kaip pritaikyti porcijų dydžius.
Eksportuoti ingredientus
Pasirinkite iš ingredientų sąrašo
Rodyti maistines vertes
Instrukcija
Jautienos paruošimas
10 MinKukulių kepimas
10 MinSpagečių paruošimas
12 Min
Jautienos paruošimas 3
Į jautienos faršą sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, petražoles, tarkuotą parmezano sūrį, džiuvėsėlius ir įmušti kiaušinį. Viską išmaišyti iki vientisos masės.Į nedidelį dubenį įpilti vandens, kuriame drėkinant rankas formuoti apvalius, nedidelio dydžio kukulius ir dėti kepti į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi ir viena skiltele česnako.

Kukulių kepimas 3
Šiek tiek apkepus supilti baltą vyną. Jam nugaravus įpilti MAGGI meksikietiško stiliaus pomidorų padažo. Sumažinus teperatūrą ir troškinti apie 10 min.

Spagečių paruošimas 3
Į verdantį vandenį sudėti spagečius. Jiems suminkštėjus nupilti vandenį su kiaurasamčiu. Dėti į didesnį indą, apšlakstyti alyvuogiu aliejumi ir išmaišyti. Ant spagečių dėti mėsos kukulius su padažu, pagardinti parmezano sūriu ir baziliko lapeliais.
Receptas PDF formatu
parsisiųstiAčiū už įvertinimą!
Mes laukiame jūsų apžvalgos!
Jūs jau įvertinote šį receptą / produktą.
Spustelėkite žvaigždžių, kurias norite apdovanoti, skaičių: kuo didesnis skaičius, tuo geresnis įvertinimas.
Komentarai 0